Ei ole hetkel kahtlust nende arvamuses kahelda. Sooviks arutelu asemel pigem vastust, kas, kus ning palju taastamine maksab. Esinduse hind oli 5000. Romulast ostetuga on loterii.
rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Ei ole hetkel kahtlust nende arvamuses kahelda. Sooviks arutelu asemel pigem vastust, kas, kus ning palju taastamine maksab. Esinduse hind oli 5000. Romulast ostetuga on loterii.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Igal detailil on hind. Kui sidur oleks vigane, tuleks 4x4 veateade. Taastamise jutt on - nohjah, sellist asja ei oska rohkem kommenteerida. Aga arvatavalt hea klient olete,
.
Esikardaani kindlasti kontrollida.

Esikardaani kindlasti kontrollida.
Viimati muutis LEDBeam, 14.11.2024 10:11 42, muudetud 1 kord kokku.
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
Ei ole täielikult kursis teemaga kuna probleemile lahenduse otsija pole ise foorumis ning vahendasin.
Kui vahekastil pistik ära võtta, siis sõitis normaalselt. Armatuuris vigu polnud.
Carmasters pakkus lahendust taastamisega.
kellelgi on sellist kogemust või infot E36 esitulede kohta.
Tuled väljas ja tuled tunduvad nagu tumedad ja hägused.
Need ümmargused klaasid, mis tal seespool, on nagu suitsutatud, sellised hägused /hallid.
Eelmise E36 polnud seda.
Sinna sai ostetud veel Depo tulede klaasid ette.
Aga siseosa ise polnud küll nii tume.
Hetkel on nagu hõbedane auto ja tuled on peaaegu nagu päikeseprillid tal.
Kas E36 tulede ongi erinevad versioonid, tumedama taustaga ja heledamaga?
Auto on aastast 2000, kas äkki seal kasutati rohkem musta plastikut?
Ma nagu ei mäleta tumedaid ja häguseid reflektoreid oma eelmisest autost.
Pean otsima pildi.
Kõik see tumedus nagu ei istu üldse ilusa heleda hõbedaga kokku.
Üks foorumlane siin veel küsis mõni aasta tagasi eelmise E36 kohta, et kuidas ta nii ergas ja ilus on eest.
Ütlesin, et panin uued klaasid ette.
Enne olid vist plastiku ja tuhmid
Tuled väljas ja tuled tunduvad nagu tumedad ja hägused.
Need ümmargused klaasid, mis tal seespool, on nagu suitsutatud, sellised hägused /hallid.
Eelmise E36 polnud seda.
Sinna sai ostetud veel Depo tulede klaasid ette.
Aga siseosa ise polnud küll nii tume.
Hetkel on nagu hõbedane auto ja tuled on peaaegu nagu päikeseprillid tal.
Kas E36 tulede ongi erinevad versioonid, tumedama taustaga ja heledamaga?
Auto on aastast 2000, kas äkki seal kasutati rohkem musta plastikut?
Ma nagu ei mäleta tumedaid ja häguseid reflektoreid oma eelmisest autost.
Pean otsima pildi.
Kõik see tumedus nagu ei istu üldse ilusa heleda hõbedaga kokku.
Üks foorumlane siin veel küsis mõni aasta tagasi eelmise E36 kohta, et kuidas ta nii ergas ja ilus on eest.
Ütlesin, et panin uued klaasid ette.
Enne olid vist plastiku ja tuhmid
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Tutikat laternat ei tahtnud panna? Ega neil laternatel ainult väline klaas ära ei kulu-vanane vaid ka sisemised osad. Enda E38-l läksid kah laternate sees need vaheklaasid(plastikud) ajaga kollakaks-tuhmiks.
E36 esilatern B-osana suht kommiraha eest ju:
https://aeromotors.ee/kataloog/article/ ... -en-abakus
Originaali saaks 500 eur eest tk.
E36 esilatern B-osana suht kommiraha eest ju:
https://aeromotors.ee/kataloog/article/ ... -en-abakus
Originaali saaks 500 eur eest tk.
tel. 51 949 859
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
Olen elus ühte või kahte e36 näinud,kus hajuti klaasid tuledel olid keskelt katki põlenud või ma ei tea,mis nendega juhtunud oli,olid keskosast väga kollased ja umbes sõrme otsa suurused augud sees lähitulede omadel.
Ma arvan,et kui mõnel e36l veel originaal tuled on ees,siis need nüüdseks nii vanad,et ei näita enam suurt midagi.
Nagu eelpool mainitud,siis ei ole uued laternad ka teab mis kallid.
Ma arvan,et kui mõnel e36l veel originaal tuled on ees,siis need nüüdseks nii vanad,et ei näita enam suurt midagi.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
Olen elus ühte või kahte e36 näinud,kus hajuti klaasid tuledel olid keskelt katki põlenud või ma ei tea,mis nendega juhtunud oli,olid keskosast väga kollased ja umbes sõrme otsa suurused augud sees lähitulede omadel.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 M3 “95/F31 320d ED “18
Kordamine on tarkuse ema! 

If everything seems under control, you're just not going fast enough
100w lampidega sulavadki e36 FL tulede seesmised klaasid ära.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
Tere!
Uue poisi rumal küsimus - hankisin G05'e aastast 2019. Mis ODB2 jublakas oleks optimaalne, et mobiilist (iPhone) bimmeri softi abil veakoode lugeda/kustutada ja vajadusel lihtsamat kodeerimist teha?
Mis seal optimaalsed combod oleks riistvarast ja tarkvarast? Odblink CX aliexpressist?
Tänud!
Uue poisi rumal küsimus - hankisin G05'e aastast 2019. Mis ODB2 jublakas oleks optimaalne, et mobiilist (iPhone) bimmeri softi abil veakoode lugeda/kustutada ja vajadusel lihtsamat kodeerimist teha?
Mis seal optimaalsed combod oleks riistvarast ja tarkvarast? Odblink CX aliexpressist?
Tänud!
Mina ostsin selle: https://a.aliexpress.com/_EupcD9r mõned aastad tagasi. Plus siis bimmercode ja bimmerlink lintsentsid.
- Oliver.L
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F31 320d '14
Mõnda aega kasutasin isegi Vgate bluetoothi adapterit aga siis ostsin selle. Oluliselt kiirem kogu see protsess.
ELM327 Ei tundu mõistlik valik ühegi bmw jaoks. Aga G seeria jaoks piisab ethernetist.rait183 kirjutas: ↑17.11.2024 08:53 15 Mina ostsin selle: https://a.aliexpress.com/_EupcD9r mõned aastad tagasi. Plus siis bimmercode ja bimmerlink lintsentsid.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Kas tagatulede kiletamine (tumedama tooniga) tekib ÜV probleeme? Ei taha väga tumedaks aga natukene.
kellelgi kogemusi G seeria M3/M4’ga - kas kannatab igapäeva sõiduvahendiks või pigem vajaduste rahuldamiseks need mõeldud?
- Oliver.L
- Klubiliige
Sõbral oli G seeria M3 comp igapäeva autoks. Tema oli väga rahul. Siis veel universaali ei pakutud, täna valiks igakell universaali, rohkem praktilisust.
- Oliver.L
- Klubiliige
Korvid. Nad pikema sõidu peale ei väsitanud ära üllataval kombel, eelarvamus samas oli endalgi. Samuti üllatas mind positiivselt ka selle istmed.
Aga see juba rohkem rajale mõeldud.

kui autol on märgitud "catless downpipe" mis see täpsemalt tähendab? Kas TÜV'st saab ikka läbi?
No kui katte all pole siis on heitgaasid nässus ju.
Soovitage head auto kere kiletajat (tallinas v selle lähedal), kes võtab ikka detailid küljest ja teeb seda tõesti nii hästi, et ei saagi aru, et kile peal.
- Oliver.L
- Klubiliige
Keegi roolil nahka lasknud vahetada, millel ka roolisoe? Jäi hiljem soojendus tööle? Kus teha lasite?
Anya studio teeb kindlalt.
Oskab keegi öelda kas e60 m47 mootor istub e90 m47 peale asenduseks . roolivõimu pump teises kohas ja turbo vist teine ja mootori käpad ? on veel mingeid asju ? piisab ümber tõstmisest või on mootoriplokk teistsugune ja ei saagi panna ?
Olen sama asja teinud M57 puhul ja ketikaas tuli ringi tõsta, M47 puhul tuleb vast sama teha.