F11 Pedestrain viga
F11 Pedestrain viga
Tere! launchi ja delphiga viskab sellist viga 930BC4. Viga tekkis peale esistange eemaldamist paar päeva hiljem. Saab mingiks ajaks nullida, kui võtta korra stange pistik lahti ja uuesti kokku ja arvutiga viga ära kustutada. Googeldades tundub nagu võiks olla stange keskel olevas anduris viga. Täna sai siis huvi pärast uuesti stange maha ja vaadatud ka see üle. Nii palju oli kahtlane, et poldiga kinnitus oli korralikult ära ussitanud, et seal oli lausa andur veits katki. aga see oli vaid kinnitus, muus osas tundus visuaalselt ok...klemmid kõik korras ja ilusad. SaI kõik kokku pandud ja jälle sai vead eest. On äkki kellelgi sellega rohkem kokkupuudet. Ei tahaks kohe seda välja rookima ka hakata, kuna peab kõik pistikud siis lahti võtma ja see kohe kõigile näha. Kuidas see andur peab töötama või töötab..?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Re: F11 Pedestrain viga
Jõudu.
Viimati muutis LEDBeam, 26.01.2025 19:43 03, muudetud 1 kord kokku.
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
Ja sai kood juba vaadatud. Vaatasin, et uurin siit ka enne, äkki kellelgi kogemust sarnase asjaga. Aga tundub juba delfil laadne asi, saab ainult sõimu ja mõnitust. Pole endal lihtsalt orginaal seadet. Eeldan, et foorumid ongi selle jaoks, et vahel ka lollidele küsimustele vastuseid saada. Nii palju siis, et algul kahtlustasingi juhet ja pistikuid, kuna stange käis maas ja peale seda jamad tekkisid. Ja siiani polnud veel keskmist andurit puutunud, eile siis vaatasin ka selle ühendused üle ja käisin veel ka stange suure pistiku klemmid üle. Hetkel asi toimib. Näis kas jääb toimima või mitte.
-
- Huviline
- Kontakt:
Tavaliselt juhe vigane paremas rattakoopas stange taga
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Jap tundub, et oli jah seal probleem, auto poolses pistikus ilmselt. Tegin seal klemmid puhtaks ja surusin veits peale ja tundub, et aitas. Stange juhtmd tundusid ilusad ja korras olevat.
-
- Huviline
- Kontakt:
Ilmselt pole veel viga üles leidnud sest tavaliselt viga juhtmes mitte pistikus
Ei oskagi kohe nüüd öelda, hetkel asi toimib, nüüd juba saanud auto vett ja vilet, nende ilmadega ja isegi pesuriga pestud. Eks kui uuesti jama pihta hakkab, siis vahetan auto poolse pistiku kõigepealt. Nüüd selle nr. olemas ja tean kust uue saab!
Ise küsin ise vastan...Eile siiski ilmus viga tagasi. Sai siis Ista ka taha pandud ja sama vea kood 930BC4 ( selgitus taga: FGS safing sensor, incorrect sensor type). Eile aga ei võtnud ühtegi pistikut lahti, Istaga lasi vea ära kustutada ja kohe tagasi ei tulnud. Kas siis ikkagi selles stange keskel olevas anduris probleem?
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kirjutati juba , et juhe võib pundis vigastusega olla 
Näitena eile just remontisin ühel E60-l ukse ja kerevahelist uksemooduli toitejuhet. Omanik oli eelnevalt juba mooduli vahetanud, aga tulutult.

Näitena eile just remontisin ühel E60-l ukse ja kerevahelist uksemooduli toitejuhet. Omanik oli eelnevalt juba mooduli vahetanud, aga tulutult.
tel. 51 949 859
Kas auto või stange pool?
-
- Huviline
- Kontakt:
Parandatud. Ma ei oska lugeda vist 

Viimati muutis patrik, 01.02.2025 12:50 34, muudetud 1 kord kokku.
No selles mõttes, et väliselt näeb kõik ilus välja...mida ma lampi lammutan? Küsingi kumma juhtmega tavaliselt probleem on olnud? Kas stange juhtmega, või siis auto poolse juhtmega? Mis siin nagu valesti oli küsitud?
- Günther
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e39 M5
Patrik, mida ta sinu meelest valesti küsis? Kas sul midagi targemat teha pole, kui foorumis kobiseda koguaeg. Varsti ei tahagi noored või alles autot õppivad inimesed foorumit külastada. Kõik ei ole sama targad nagu sina. Mille jaoks see foorum on kui tohib küsida?
-
- Huviline
- Kontakt:
Ma sain küsimusest aru kumma külje pealt on parem pool, kas auto sõidusuuna või stange peale vaadates, mõtlesin et jeesus küll, kuidas saab nii kùsida ùldse.
nüüd jõudis kohale mida küsiti, my bad
Mõlemal pool võib juhtmetes viga olla
nüüd jõudis kohale mida küsiti, my bad
Mõlemal pool võib juhtmetes viga olla