BMW premium selection garantiii tingimused

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
aleks.st
Huviline
Peamine sõiduk: X5 G05

BMW premium selection garantiii tingimused

Postitus Postitas aleks.st »

Tere,
Kas kellelgi on kogemust jagada premium selection garantii tingimuste osas ? Nimelt sai ostetud Saksamaalt auto, mille peal on premium selection garantii. Autol tekkis probleem, põleb kollane chek engine, Inchcape tegi kaugtesti ning peab diisli tahmaosakeste anduri vahetama. Tegemist on küll garantii remondiga, aga selgitati, et kord on järgmine - Ichcape teeb remondi, mina maksan ja siis eraldi taotlen kompensatsiooni saksamaalt. Kas kellelgi on sarnast kogemust jagada ? Kas nii peabki tegema ja kas võivad mingid probleemid saklaste poolt tagastusega tekkida ?
Ramm
Huviline

Re: BMW premium selection garantiii tingimused

Postitus Postitas Ramm »

aleks.st kirjutas: 26.03.2025 10:30 39 Tere,
Kas kellelgi on kogemust jagada premium selection garantii tingimuste osas ? Nimelt sai ostetud Saksamaalt auto, mille peal on premium selection garantii. Autol tekkis probleem, põleb kollane chek engine, Inchcape tegi kaugtesti ning peab diisli tahmaosakeste anduri vahetama. Tegemist on küll garantii remondiga, aga selgitati, et kord on järgmine - Ichcape teeb remondi, mina maksan ja siis eraldi taotlen kompensatsiooni saksamaalt. Kas kellelgi on sarnast kogemust jagada ? Kas nii peabki tegema ja kas võivad mingid probleemid saklaste poolt tagastusega tekkida ?
Pole seotud BMW’ga aga Mersudega sama teema, mis saksast garantiiga mis juurde soetatud. Maksan alguses ära ja siis taotled raha tagasi.
Kasutaja avatar
priitv8
Huviline

Postitus Postitas priitv8 »

Minu auto oli Inchcape PS autona Eestis müünud ja garantii kehtis siin. Kokku 5 aastat, millest mina veel 2 kasutada sain. Võimalik, et esimene omanik oli kohe seda juurde ostnud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
TheDiegoMedia
Huviline
Peamine sõiduk: M550d

Postitus Postitas TheDiegoMedia »

Premium selection lisagarantii ei ole garantii vaid kindlustus. Sama toode mis kasko+ või tehnilise rikke kasko. See ei kehti Eestis ja tuleb taotleda hüvitamine Saksamaa kindlustuse seltsilt.
E61 2.5d 04’, E70 3.0d 11’, F11 M550d 13’
Vasta