e32 - millised kojamehed?
e32 - millised kojamehed?
lappasin arhiivi - ei leidnud.
küsimus siis - millise tootja kojamehed 91 aasta 730 külge sobivad?
küsin, sest UM tahab paari eest 1024.-, millega olen nõus alles siis kui keegi samu asju ilma bmw märgita eestis ei paku.
katsetama ja proovima ei taha hakata, sest championi omadega proovisin - kõrvalistuja oma on üle serva ja juhipoolne ei ole nõus klaasi järgi kumerduma ja ei pühi seega vasakut serva.
7 omanikud - mida ostate ja kust?
olger
küsimus siis - millise tootja kojamehed 91 aasta 730 külge sobivad?
küsin, sest UM tahab paari eest 1024.-, millega olen nõus alles siis kui keegi samu asju ilma bmw märgita eestis ei paku.
katsetama ja proovima ei taha hakata, sest championi omadega proovisin - kõrvalistuja oma on üle serva ja juhipoolne ei ole nõus klaasi järgi kumerduma ja ei pühi seega vasakut serva.
7 omanikud - mida ostate ja kust?
olger
E32
korras - seletustega
nii - kannan ette 
UM tahab paari eest 1204 (mälu võib miski 100 krooniga petta...) - eraldi ei ole - vähemalt hetkel.
boschil pärnu mntl kenasti olemas. paar 760. eraldi ei müü - kui õigesti aru sain, siis üldse eraldi ei müü.
patriku soovitus minu puhul seekord kahjuks ei kehtinud, sest bmw kasutab boschi mehe sõnul mitme tootja "originaale" ja kunagi ei tea, millise omad sinu autol on. lisaks - bosch olevat uuemal tüübil võtnud kasutusele kummid, millel on vaid üks kinnitav metallliist - kummi sees keskel. minul oli veel vana tüüp - kaks metallriba servades. nii et järgmise vahetuse ajal saan juba vaid kummidega hakkama.
ah jaa - kummid boschis maksavad 145 krooni tükk. nii et vahe on ... tuntav.
vot nii
olger

UM tahab paari eest 1204 (mälu võib miski 100 krooniga petta...) - eraldi ei ole - vähemalt hetkel.
boschil pärnu mntl kenasti olemas. paar 760. eraldi ei müü - kui õigesti aru sain, siis üldse eraldi ei müü.
patriku soovitus minu puhul seekord kahjuks ei kehtinud, sest bmw kasutab boschi mehe sõnul mitme tootja "originaale" ja kunagi ei tea, millise omad sinu autol on. lisaks - bosch olevat uuemal tüübil võtnud kasutusele kummid, millel on vaid üks kinnitav metallliist - kummi sees keskel. minul oli veel vana tüüp - kaks metallriba servades. nii et järgmise vahetuse ajal saan juba vaid kummidega hakkama.

ah jaa - kummid boschis maksavad 145 krooni tükk. nii et vahe on ... tuntav.

vot nii
olger
E32
Pole küll nii rikas, et 7. seeria teemal kaasa rääkida aga küsin siiski. Kas sa championi omadega nö aretada proovisid. Ise olen välja valinud pikimad pühkijad, mis mu autodele sobivad. Jälgima peab ainult, et kinnitused sobiksid. Olen neid pühkijaid ostnud nii esindusest kui boshist, samuti olen neilt eraldi kumme ostnud. Lisaks proovinud ka teisi kallemaid marke. Lõpptulemus on ikka see, et kriuksuvad ja ei pühi. Praegu vahetan min. 2 korda aastas champione ja olen väga rahul.
-
- Huviline
- Kontakt:
e30 on lihtne: iga sügis uus esiklaas ja kojamehed, mis on originaalidest veidi pikemad, selleks lausa eraldi tööriist ostetud ( keskmise liistu paigaldamiseks esiklaasi vahetusel) 20 mintsa tööd ja jälle tükk aega mureta. uus klaas maksab umbes 1100 eeku ja vana klaas ostetakse ära 600 eeguga, kojamehed u 300 krooni, vaateväli on puhas ka sügisõhtul vihmaga ja vastutuleva auto puhul esiklaas ei sära ( kivitäkked tulevad päris kiiresti, nii poole aasta pärast hakkab klaas vaikselt särama) pole ime, et valitsuse autodel vahetatakse esiklaas, kojamehed, esituled jne iga poole aasta tagant, alguses tundub utoopiline aga point on asjal sees
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Tere
http://www.bakt.ee/?cat=2
jJanno
Peaks vist olema see:janar kirjutas:kus pärnu mnt'l see bosch asub ja mis aegadel lahti on? :oops:
http://www.bakt.ee/?cat=2
jJanno
exTouring
Ma käitusin vist kõige ebaratsionaalsemalt. Kuna ma ei osanud kusagilt kumme otsida ja pelgasin ka üle 1000 krooni kojameeste eest veidi paljuks, ostsin Statoilist kaks tsampinjoni kojameest, lõhkusin laiali ning panin kummid enda harjade külge. Sai päris hea. Nüüd siis tean, et Pärnu mnt-l müüakse eraldi kumme ja pääseb järgmine kord odavamalt.
Neid poolenisti plastikust kivikõvasid kumme, mida mitmed autovaruosa poed müüvad ei soovitaks kellelegi.
Muhvi ja Patriku jutt jumala õige, et kui autot regulaarselt kasutada, on kojameestega poole aastaga kööga.
Neid poolenisti plastikust kivikõvasid kumme, mida mitmed autovaruosa poed müüvad ei soovitaks kellelegi.
Muhvi ja Patriku jutt jumala õige, et kui autot regulaarselt kasutada, on kojameestega poole aastaga kööga.
E32 750i (1994)
Käisin üle-eelmisel laupäeval autoturul(TLN-s) ja ostsin sealt ühelt venelaselt kojameestele(e32) uued kummid 25eek tüki eest,just need orig.BMW omad kahe metall ribaga!Eelnevalt käisin ka poes Järvel kuid seal polnud seda pikkust(midagi 60cm ringis).Eelmisel korral käisin samu kumme ostams 2aastat tagasi ja samale autole!
Edu teile!
Edu teile!