siis veel selline küsimus et kui palju selle lihvimine makstab,auto on e30 1,8 karpa 85 aasta...
eile tegin nii et külma mootoriga võtsin radikal korgi maha ja panin käima, lasin kuni termomeetri keskele-selle ajani ei ajanud eriti vett välja,ainult tilkus kergelt. ka soojalt niisama töötades ei ajanud vett välja ja termomeetri näit hakkas üle keskmise minema. kui gaasi andsin siis hakkas kohe vett väljaajama. mingi aeg tagasi kahtlustas truumu et plokikaas on kõver-aga ma leidsin hoopis et üks lõdvik oli karpa vastu katki sulanud, mõtlesin et selles oligi viga kuna pritsis sealt vedeliku välja. vahetasin ära ja läks hoopis hullemaks,kohe jumlat keema ja vesi kaus vapsee ära,omaarust õhutasin ka normaalselt aga nüüd on nii et sõites püsi temeratuur selle viimase kriipsu juures ja seisma jäädes tikub üle selle minema. küsimus oleks selline et kaua on võimalik sõita kõvera plokikaanega kui mul tõesti nii on?
tänud juba vastuste eest-olen otsind foorumist vastuseid aga sht ebamäärane värk on olnud...