OLge ettevaatlikud need tuisanud kohad on väga julmad kui on must jää ja tuisanud ribad teel

Sama täna Männiku sirgel. Hakkas tagumikku loopima, aga sain üpriski kergelt kontrolli tagasi.Ceed kirjutas:Mul oleks eile üks suur äpardus juhtunud.. sõitsin Rakverest - Väike -Maarja poole ja sõitsin mööda.. kiirus tõusis 120km/h ja siis oli lauge kurvipeale mingi 30m pikkuselt 10-15 cm paksuselt lund tiusanud... Auto kiskus vedas peaaegu käest ära, aga sain tagasi ja kohe hakkas uus lume riba ja sealt viskas auto käest ära... õnneks sirgelt piru ja jäin teele.. aga teeääres olnud puudest jäi max 1m puudu ...
OLge ettevaatlikud need tuisanud kohad on väga julmad kui on must jää ja tuisanud ribad teel
Vähemalt ei jäänud sul endal pidurdusmaa lühikeseks. Peab õtlema, et selliseid asju ikka juhtub.Hans kirjutas:Parem -20 kraadi külma kui selline lobja tänaval,
ühel härral jäi tänu sellele pidurdusteekond lühikeseks
ja äestas mulle tagant sisse.
Sellest ma aru ei saanud kas tahtis üle minu sõita punase tulega
ristmikule või mis ta mõtles.
Kumma autoga juhtus? Mis teha plaanid? Mis kindlustus ütles? Juppideks või taastamisele?Hans kirjutas:Parem -20 kraadi külma kui selline lobja tänaval,
ühel härral jäi tänu sellele pidurdusteekond lühikeseks
ja äestas mulle tagant sisse.
Sellest ma aru ei saanud kas tahtis üle minu sõita punase tulega
ristmikule või mis ta mõtles.
Aku on tutikas aga ilmselt pole geneka laadimisega kõik ok.reino kirjutas:miks sa üldse nii teed? kas aku juba nii vana ja väsind? kas sel juhul otstarbekam poleks osta uus aku?Ergo730 kirjutas:See aku maha ja peale kruttimine (tuppa sooja ööseks) on juba ära tüüdanud![]()
Või peaks soojapuhuri ööseks autosse huugama panema
Millal hiiumaa vahele jäätee tehakse??...tahaks ka vahest kodus käia aga praamigareino kirjutas:siis jah teised probleemid...
aga meil siin saarel pole vist suurt külma oodata...väljas ilus kohev paks lumi maas ja meri ka hoiab suht...aga kui pikalt teeb külma, siis enne mai kuud pole sooja oodata
see aasta vist pole enam lootustki, kuna SLK sealt teatavatel põhjustel läbi sõitis.Ergo730 kirjutas: Millal hiiumaa vahele jäätee tehakse??...tahaks ka vahest kodus käia aga praamiga
ei viitsi küll loksuda talvel
Need teatavad põhjused, et ei mingit raha endale jätmist vaid makse ikka praami eest.reino kirjutas:see aasta vist pole enam lootustki, kuna SLK sealt teatavatel põhjustel läbi sõitis.Ergo730 kirjutas: Millal hiiumaa vahele jäätee tehakse??...tahaks ka vahest kodus käia aga praamiga
aga ma loll ja loodan,et ehk teeb veel siin külmasid,kus tee avataks kasvõi nädalaks.
reino kirjutas:see aasta vist pole enam lootustki, kuna SLK sealt teatavatel põhjustel läbi sõitis.Ergo730 kirjutas: Millal hiiumaa vahele jäätee tehakse??...tahaks ka vahest kodus käia aga praamiga
aga ma loll ja loodan,et ehk teeb veel siin külmasid,kus tee avataks kasvõi nädalaks.