Uute liikmete vastuvõtt Tallinnas
Üritus oli ülilahe! Tore oli ikka näha vanu ja uusi liikmeid. Õnneks leidus ka meie seas piisavalt aktiivseid inimesid, et saime vähemalt megazoni teamid kokku ja sai tunnike sõbralikult madistatud
Kahju, et mõned lahkuma pidid aga eks järgmine kord
Kõik kes enda avaldused täna ära andsid, siis paluks teada anda enda foorumi kasutajanimi!
PS! Kellel polnud kohe pilti või juhilubade koopiat, siis paluks see mulle e-maili. Tänud!
Kristjan_K sai Megazonist endale kauni blondi näitsiku kaasa 

Kõik kes enda avaldused täna ära andsid, siis paluks teada anda enda foorumi kasutajanimi!
PS! Kellel polnud kohe pilti või juhilubade koopiat, siis paluks see mulle e-maili. Tänud!

- Kristjan_K
- Huviline
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Käidud ka siis kiibitsemas klubirahvast ja teisi huvilisi.
Rahvas muhe ja sõbralik, ootame edaspidi ka huvitavaid kokkusaamisi.
Järgmiseks korraks võtan ka plaani juba avalduse sisse anda, senikaua aga sean autot tiptop korda.
Kuigi olen jah selline pidur ja megazones mängust osa ei võtnud polnud siiski igav. Äkki järgmine kord liigutan ennast
Me @ aegajalt laisk inime
Järgmise korrani
Rahvas muhe ja sõbralik, ootame edaspidi ka huvitavaid kokkusaamisi.
Järgmiseks korraks võtan ka plaani juba avalduse sisse anda, senikaua aga sean autot tiptop korda.
Kuigi olen jah selline pidur ja megazones mängust osa ei võtnud polnud siiski igav. Äkki järgmine kord liigutan ennast

Me @ aegajalt laisk inime

Järgmise korrani
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- Ilmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318d E91
- Kontakt:
Kes, mina või?
Ma tahtsin panna enda autot, aga vanasti ta nagu vähendas ise pildi mõõtmed sobivaks aga nüüd nagu asi ei toiminud
Et tuleb ise teha ... aga kuna mul ei läinud millegi pärast Photoshop tööle siin arvutis siis hetkel ei saanud vähendada ja tahtsin muidugi pilti veel töödelda ka.
Aga jah tuli teine liiga suur siia
Ma tahtsin panna enda autot, aga vanasti ta nagu vähendas ise pildi mõõtmed sobivaks aga nüüd nagu asi ei toiminud

Et tuleb ise teha ... aga kuna mul ei läinud millegi pärast Photoshop tööle siin arvutis siis hetkel ei saanud vähendada ja tahtsin muidugi pilti veel töödelda ka.
Aga jah tuli teine liiga suur siia

E91 318d 105kw '09
Üritusega väga rahul!
Kohtutud seniste ja uute liikmetega. Kuna varem ei ole klubi korraldatud üritustest osa võtnud siis kõik kohalolijad olid minujaoks võõrad, kuid see tunne kadus kiirelt
Suure kahjutunde ja kahetsusega tuleb nentida, et väga-väga hea meelega oleksin megazoni teiega liitunud, kuid aeg ja võimalused seadsid omad piirid
Aga eks seda viga annab parandada

Kohtutud seniste ja uute liikmetega. Kuna varem ei ole klubi korraldatud üritustest osa võtnud siis kõik kohalolijad olid minujaoks võõrad, kuid see tunne kadus kiirelt

Suure kahjutunde ja kahetsusega tuleb nentida, et väga-väga hea meelega oleksin megazoni teiega liitunud, kuid aeg ja võimalused seadsid omad piirid

respectViljar kirjutas:Näätsa siis, isegi mina suutsin ennast kohale tarida (maailmama uhke fordiga).

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
tore oli jah kohtuda vanade ja uute liikmetega.
Ise ka ei saanud kahjuks megazoni tulla , (naine ei keelanud
)
Et siis järgmise korrani.
Ise ka ei saanud kahjuks megazoni tulla , (naine ei keelanud

Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Noo kui naisest eemal olid, siis olid küll hirmus tulija, aga mida lähemale naisele, seda rohkem hakkas vabandusi tulemaTarmo kirjutas:tore oli jah kohtuda vanade ja uute liikmetega.
Ise ka ei saanud kahjuks megazoni tulla , (naine ei keelanud)

Aga minulgi õnnestus mõned pildid saada, ühel ilusal päeval saavad need minu kodulehel näha olema.
Mercedes EQS 450+ 2022
- erikred
- Huviline
krt minu sopase käki pildi oleks võind küll panemata jätta
ahjaa tuli meelde et ise sai ka paar pilti klõpsitud, kui aega saab üritab need ka yles panna

ahjaa tuli meelde et ise sai ka paar pilti klõpsitud, kui aega saab üritab need ka yles panna
No smoke = No power
No smoke = No power
- erikred
- Huviline

vargale väike hämming

vaatasin kriitilise pilguga ka ylejäänud 4 pilti üle mis tegin ja pidasin paremaks neid mitte yles panna sest ega seal midagi tarka vaadata pole, megazones unustasin muidugi klõpsida.
Järgmiseks korraks peaks fotograafi vist kaasa võtma

No smoke = No power
No smoke = No power