E30 mootori yhendamine
- killer666
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525tdsa t
E30 mootori yhendamine
niisiis sain omale paar aastat seisnud ja pealepandud mootoriga e30ne ,
peal väideti olevat 2,7
mootor ise on jumala puhas , pole yhtegi voolikut peale bensiinitorude....
et vajaks abi k6ikide nebde voolikute yhendamisel , samuti vedeleb mul veel kaks ´aju , samuti ei tea kumba peale panna, ennem on olnud1,8i
ajude nrid:0 280 001 308 ja 0 280 001 300.....
samuti kysin veel mis asi käib sellle suure kummist 6hutoru kylles(mingi väike lulla 3se pistikuga) ,see on mul yldse veel puudu , kas saab ilma selleta käivitada?ning veel on 2 6hulugejat samuti erinevate mootorite omad, on neil tähtis milline panna?
loodan et keegi viitsib vastata....
peal väideti olevat 2,7
mootor ise on jumala puhas , pole yhtegi voolikut peale bensiinitorude....
et vajaks abi k6ikide nebde voolikute yhendamisel , samuti vedeleb mul veel kaks ´aju , samuti ei tea kumba peale panna, ennem on olnud1,8i
ajude nrid:0 280 001 308 ja 0 280 001 300.....
samuti kysin veel mis asi käib sellle suure kummist 6hutoru kylles(mingi väike lulla 3se pistikuga) ,see on mul yldse veel puudu , kas saab ilma selleta käivitada?ning veel on 2 6hulugejat samuti erinevate mootorite omad, on neil tähtis milline panna?
loodan et keegi viitsib vastata....
Ma olen oma vana telefoni kunagi katse-eksitus meetodil remontinud (tööle hakkas, kui paar jublakat ära vahetasin skeemi peal).
Aga autoga eksperimenteerima, kui ikka asjast mingisugust ettekujutust pole, ma ei hakkaks.
Ja ära sinagi seda tee, sest võid rohkem asju tuksi keerata, kui korda saada.
Otsi mõni tuttav/a tuttav, kes asja jagab ja koos, sina assisteerides, saate ka auto kokku.
Niiviisi on ehk kõige odavam.

Aga autoga eksperimenteerima, kui ikka asjast mingisugust ettekujutust pole, ma ei hakkaks.
Ja ära sinagi seda tee, sest võid rohkem asju tuksi keerata, kui korda saada.
Otsi mõni tuttav/a tuttav, kes asja jagab ja koos, sina assisteerides, saate ka auto kokku.
Niiviisi on ehk kõige odavam.