E28 spidomeeter ja ökonomeeter ei tööta!
E28 spidomeeter ja ökonomeeter ei tööta!
auto on e28 528 Auto seisis mingi aeg ja enam spido ja kytusekulunäit. ei toimi. kus viga tuleks otsida?
Ette tänades!
Ette tänades!
ei ole mõtet Sangarit panna!
-
- Huviline
minul kadus spido ja ökonomeeter ära, kui diffri vahetamisel spido pistik diffri küljest katki läks!Margus525i kirjutas:Alusta kiiruseanduri pistiku juhtmete kontrolliga.
Tervitades,
Margus.
peale mõningast spidota sõitmist parandasin pistiku ära ja kõik läks korda!
seda sama pistikut mõtled vist sina ka?
Just. 
Tavatingimustes üldjuhul pistik ise ei tekita probleeme, vaid just juhtmed kipuvad luti otsast mädanema.
Andmed e34 kohta.

Tavatingimustes üldjuhul pistik ise ei tekita probleeme, vaid just juhtmed kipuvad luti otsast mädanema.
Andmed e34 kohta.
Viimati muutis H_Margus, 03.03.2006 10:00 34, muudetud 1 kord kokku.
mul endal ka e28 528i ja mul ei töötanud spidomeeter ja kütusenäidik...e28-al tundub üks viga olema see et need näidikuplokid lakkavad töötamast, see oli juba kolmas e28 millel ma olen otnud lammerist teise näidikuploki kuna ei töötanud enam korralikult ja ma arvan et sul sama viga...soovitan minna lammerisse ja osta teine...maksab 200-300kr 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
-
- Huviline
olen lahti kiskunud ja uurinud seda spidokat, aga ei leia kuskilt neid akusid/kondekaid. äkki keegi teab kus asuvad?-originaal- kirjutas:akud??hanzvonkazak kirjutas:viga võib olla nendes akudes, mis näidikuplokis on. need kipuvad ajapikku ära väsima
kondekaid ikka mõtlesid?
ei ole mõtet Sangarit panna!
-
- Huviline
az3 kirjutas:olen lahti kiskunud ja uurinud seda spidokat, aga ei leia kuskilt neid akusid/kondekaid. äkki keegi teab kus asuvad?-originaal- kirjutas:akud??hanzvonkazak kirjutas:viga võib olla nendes akudes, mis näidikuplokis on. need kipuvad ajapikku ära väsima
kondekaid ikka mõtlesid?
e-28 kellasid ma täpselt ei tea, e-34 käivad küll niimoodi, et tagumine paneel tuleb keeravate tüüblitega ära ja siis selle all on veel kahepoolne trükkplaat mis kruvidega kinni, selle all on näiteks konded mis kipuvad jahedaks minema ja bensunäiduki ja display tööd häirima..muidugi see e-28 võib olla täiesti teine värk mul pole aimugi!?
E28-l asuvad kuskil seal inspection-tulede taga 2 trükkplaadile joodetavat akut (näeb välja nagu AA-patarei), olen neid ise ka vahetanud (nt. Tevalost saab uued). Suht palju oli lammutada vaja näidikute plokki aga sageli lahendab see paljud probleemid, võimalik, et seal võib veel midagi aja jooksul läbi minna, tuleks ka külmjoodiseid otsida, kondekaid kontrollida.