Krõbe pakane tulekul!
Sai ka tripitud tallinn - hiiumaa - saaremaa - hiiumaa - tallinn kokku 800 kilti. Saartel sai ringi kimatud ja geopeitust m2ngitud.
J22teed olid lahedad.
http://foto.masendav.com/rannakud/2006-02-26-saared
J22teed olid lahedad.
http://foto.masendav.com/rannakud/2006-02-26-saared
Charly kirjutas:sai siis käidud....Manner-Hiiumaa teel palju konarusi ja 3-4 silda, kus peab hoo maha pidurdama..muidu 70 -ga sõidetav.
Hiiumaa-Saaremaa lõik on palju lõbusam, tee on korralik ja järjekordasi pole.
Kokku siis kuressaarde minekuks kulus sama palju aega ja maad (226km tallinn kesklinn, kuressaare) kui praamiga ja Slavka rahakotti toites
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
Ja ma arvasin et see ei ole rullnokade foorum 

Tarmo kirjutas:no täiesti hullumaja on linnas.
Üle teise käigu ei kannata sisse panna, kuna ei saa piisavalt hoogu üles.
Kui lumi tuli maha siis kõik on nii ära ehmatanud ja ei julge enam üldse sõita. Keskmine kiirus on 30km/h.
Muidu on kõik ikka meeletud kihutajad k.a naisterahvad aga nüüd....
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Kas see teeb minust rullnoka kui ma ei karda libedat?Margusja kirjutas:Ja ma arvasin et see ei ole rullnokade foorum
Kui lumi tuli maha siis kõik on nii ära ehmatanud ja ei julge enam üldse sõita. Keskmine kiirus on 30km/h.
Minu arust ei ole väljas nii hull et peaks 30 ga sõitma.
Kuigi olgem ausad täna kella 14 paiku oli selline lumesadu et nähtavust oli vast 25 m ja ka minu kiirus oli 30km/h sest ei näinud mis ees toimub.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ma ei tea mina kah li bedat ei karda ja aeglasemalt sellepärast nüüd küll ei liigu,et lumi maas on vms, männiku teedpidi tulin ikka 90-100gaTarmo kirjutas:Kas see teeb minust rullnoka kui ma ei karda libedat?Margusja kirjutas:Ja ma arvasin et see ei ole rullnokade foorum
Minu arust ei ole väljas nii hull et peaks 30 ga sõitma.
Kuigi olgem ausad täna kella 14 paiku oli selline lumesadu et nähtavust oli vast 25 m ja ka minu kiirus oli 30km/h sest ei näinud mis ees toimub.

Nu muarust pole see ka mingi näitaja, et nüüd sõidan ikka 90-100´ga. Ikkagi vastavalt teeoludele valib korralik juht sõidukiiruse. Kui on ikka selline lumetolm üleval, et ei näe kes läheb ees või kes tuleb vastu, siis ikka ei ole mõtet kupatada. Loomulikult kui on mõnus lumine tee ja päikseline selge ilm, siis on väga hea sõita ka norm. kiirustega, sest bmw on väga mõnusasti teel kinni.
525 TDS´a EXECUTIVE
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Vot nii libe kui täna oli, pole minu arust väga pikka aega olnud.Juss kirjutas:Soovitan siis kõigil ettevaatlik olla sellise ilmaga.
Täna pidin peaaegu foorumlase Ilves'ega lähemalt tutvust tegema, kui talle ABS'i ragina saatel ette sõitsin. Õnneks oli tema hoog väiksem ja jäi ikka paarkümmend sentimeetrit puudu.
ABS kõrises ikka väga pikalt, enne kui auto peatus. Ja seda suhteliselt väikese hooga.
Paar korda ehmatas ikka ära küll, kui pidurdusteekond pikenes vähemalt 2 korda tavaliste talviste oludega võrreldes.
- Kristjan_K
- Huviline
Üllatavalt libe oli jah. Suutsin mina ühekorra peaaegu otse sõita ühes kurvis, kuigi kiirust oli vast 20. Viimasel hetkel siis tekkis nagu haakuvus ja nägin veel silmanurgast, kuidas stange äärekivil olnud lund õhku viskas, pärast vaatasin, autol kõik jupid nii nagu olema peavad
Õnneks läks seekord.

Tere
Omad kogemused: Mina näiteks nägin eile bensukas vaeva bensuluugu avamisega, kuna see oli kinni jäätunud.
jJanno
Vaatasin esimese hooga, et pilt ei taha millegipärast avaneda. Mingi hall ruut alles. 5 sekundi pärast jõudis kohale, et pildil ikka metsaserv ning vastutulev auto ka ;)Aimar kirjutas:Eile kella 3 paiku oli vaja linnast välja sõita ja nii jubeda nähtavusega pole mina igaljuhul veel sõitnud. Aegviidu tee , kiirus max 25 :cool:
http://www.hot.ee/pille/bmw/ilm.jpg
Omad kogemused: Mina näiteks nägin eile bensukas vaeva bensuluugu avamisega, kuna see oli kinni jäätunud.
jJanno
http://www.postimees.ee/230107/ilm/240776.php
Varakevad selleks aastaks läbi saand. Nüüdseks krõbe kohale jõudmas, loodame et autod käivituvad
Varakevad selleks aastaks läbi saand. Nüüdseks krõbe kohale jõudmas, loodame et autod käivituvad

Best-Machine-World
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Ma just tulin tunnikese - poolteist tagasi linnast.No **** libe ikka küll.Veidi rohkem gaasi ja tunned,et kisub veidikene.Sellegipoolest sai võetud ilusti rahulikult,arvestatud teiste liiklejatega ja ka sellega,et VÄGA libe on.Mõnes kurvis sai natukene lollusi ka tehtud.See käib ju talvega kaasa ja kes meist ei tahaks veidi ulakusi teha,kui kedagi ei sega ega takista 
Selle külma kohta küll niipalju,et ma loodan,et mul eelsüüteküünlad puterdama ei hakka.Siiani on okei olnud,aga sellise kõrbedaga
**** seda teab.Igatahes loodame,et kõik saavadilusti omad igiliikurid tööle hommikul 

Selle külma kohta küll niipalju,et ma loodan,et mul eelsüüteküünlad puterdama ei hakka.Siiani on okei olnud,aga sellise kõrbedaga

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ei veel, nüüd on T särgil lahtiste hõlmadega jope pealMartin530 kirjutas:Nüüd on ma arvan juba nii jahe et Aare530 on endale ka kampsuni peale visanud ma ei tea mul näittas kraadiklaas sinna -9 kantti hommikul

Ei, vääääga mõnus, superilmad sellised ja mulle väga istuvad

Viimati muutis AARE540, 24.01.2007 12:25 52, muudetud 1 kord kokku.
Mul temp. anduril kammis ära: -26C näitab nüüd tänasest, kui lumehangest läbi vurasin, mis kojamehe poolt parkmiskohale oli ette aetud...Oskab keegi öelda, kas temp. näit peaks normaalseks minema kuidagi mingi aja möödudes või sai midagi kahjustavalt vigastatud?
Ja radika ventikas teeb kolehirmsat häält... Just külmaga... Any ideas?
Ja radika ventikas teeb kolehirmsat häält... Just külmaga... Any ideas?