Käisin täna korra seda elukat veel vaatamas, kontrollisin seal plokki (nii palju, kui korgi alt nägi). Käima siis ei tahtnud minna millegipärast. Küll mehed üritasid ja jamasid, mina rahulikult istusin sees ja uurisin autopabereid. Bensuhaisu oli autosse ka tunda juba, ammu teada, et küünlajuhtmed, aga nemad seda veel ära ei jaganud ilmselt. Igastahes, paberid paistsid korras olevat, aga viimane teeninduse ülevaatus oli 1.2006, aga ilma templitatanelp kirjutas:Mina mõtlesin teile täna rääkida sellest autost:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... cf4c240c3e
Ok, esimene mõte on kindlasti see, et lillat värvi ja universaal![]()
Aga lisade nimekiri on muljetavaldav, eks? Kere oli väga heas korras, maitse järgi jääb otsustada need kaks maalingut, üks kapoti ja teine bensuluugi juures. Roostet ei suutnudki ma leida. Mulle ei meeldinud ainult see, et ette oli pandud väiksem vedru kui taha. Veljed oli väga kenad. Seest nägi auto nagu uus välja, kõik paberid olid alles. Hooldusraamatu viimane sissekanne oli 02.02 ja see näitas 110 000 km. Seega on praegune 142 000 km läbisõitu täitsa usutav. Vend, kes auto Saksamaalt tõi, ise näitas mulle autot. Stuttgartis jutu järgi ja sealsest BMW keskusest vahetusautona. Mootor tiksus väga hästi, vaikselt ja kindlalt. Mootoriruum nägi ka hea välja (ma ei pea lakkumist silmas, aga kõik oli paigal ja võõrkehi nagu mingid koonusfiltrid ja muu p**k polnud).
Seega, kui kelleski tekitas see auto huvi, ootab ta teid Kadake tee Armigeri autoaias. Jõudu!

Väljatõmbamises nad kuigi osavad ei olnud, äärepealt oleks kõrvalolevale autole räigelt sisse keevitanud, hea oli, et ma õigel ajal kässari peale sain. Tagumikusoendus töötas vähemalt, hea soe oli seal kõrval istuda. Sõitsimegi siis linnas nati ringi, suvekad all ja numbrimärke ees polnud. Korraks läks käima, aga suri välja ka. Lubas siis õhtul UMi viia, aga enne taipasid ilmselt juhtmed ära vahetada ja helistas, et korras. Aga sõitmisel paistis veermik vähemalt end heast küljest näitavat. Kui keegi meid linnas seal nööri otsas diibi taga nägi, siis teate, kes kõrval istus

Vot sellised lood on selle autoga, vahetada lubavad ka, minu auto eest lubas tervelt 7000 anda.