Ise arvutatud, komput minu autole ei raatsitud panna...Juss kirjutas:Kas need on kompuutri järgi või ise arvutatud?truumu kirjutas:vähendada kulu kuni 11-12l/100km
tavaline on 14-16

Aga peaks ütlema, et kompuuter näitab ka päris täpselt keskmist
Huvi on teine tera muidugi. Kuid keegi siin just kirjutas, kuidas ta seda seierit ikka alla 10 üritab hoida ja pidevalt jälgib. Loodetavasti siiski mitte möödasõite tehes.Pille kirjutas:. Mitte virisemise pärast, vaid lihtsalt HUVI pärast.
Mul 320 94a. Kui sõidan ökonomaiserit vaatamat tuleb keskmine arvutuslikult 11-12, kui aga sõidan ökonomaiseri järgi ja ilma mõtetute kiirendamisteta siis olen suutnud keskmise ilusti alla 10 hoida.(valdavalt linnasõit)truumu kirjutas:Ei tea kuidas teistel, kuid vahete-vahel tuleb mul mingi katsetusmaania peale ja sellega seoses siis ligikaudsed kulud:Juss kirjutas:Kui palju selle uurimisega siis kokkuhoidu on? On keegi oma keskmisi näitajaid võrrelnud?
ökonomaiseri järgi sõites suutsin vähendada kulu kuni 11-12l/100km
tavaline on 14-16
tegu puhtalt linnasõiduga ja lühikesed otsad
kütuseks harilikult UnoX Nitro3000(millegipärast minu mootorile see meeldib) või Statoili 98U(mida läheb ca. liitri võrra vähem sajale)
320 91.a. M50B20
Ma teanpriitv8 kirjutas:E65-l täitsa olemas ju.Ilves kirjutas:Järgmisena tahab keegi endale kummide, rattalaagrite ja piduriklotside kulumisandurit, mis näitaks suurel displeid kulunud kroone iga läbitud meetri kohta.
Kuldsed sõnad. Teine kuldne teadmine on see, et ihnus viib haudaAaro kirjutas:Ega laristamine ei näita veel rikkust!
Seegi ju lennundusest laenatud.Ilves kirjutas:Saabi kontseptsioon, on väga südamelähedane, kus öösel jäetakse põlema ainult spido ja ülejäänud näidikud lastakse pimedaks. Kui miski normaalsest piirist välja läheb pannase see näidik põlema. Lihtne ja geniaalne.
Seda küll. Nagu ka bmw punane taustavalgustus. Aga seda ma pole veel kuulnud, et F16 piloodid ökonomaiserit kasutavad. Pigem siis de-ökonomaiseritpriitv8 kirjutas:Seegi ju lennundusest laenatud.Ilves kirjutas:Saabi kontseptsioon, on väga südamelähedane, kus öösel jäetakse põlema ainult spido ja ülejäänud näidikud lastakse pimedaks. Kui miski normaalsest piirist välja läheb pannase see näidik põlema. Lihtne ja geniaalne.
Ilves kirjutas:Lihtsalt mulle ei mahu pähe, kuidas inimesed viitsivad bmw rooli olles sellise kõrvaltegevusega tegeledaSee ökonomaiseri seieri passimine on minu jaoks umbes sama nagu minna palmisaarele puhkusele ja süüa hotellis ubasid, et kokku hoida.
Teine asi millest ma aru ei saa on see paaniline kütuse kokkuhoidmine a la stiilis "sõitsin 740-ga viimasel nädalal 8 liitriga sajale". Kui 740-ga nii sõita, siis tuleks auto mittesihtotstarbelise kasutamise tõttu üldse ära võtta. See on vist mingi teatav inimlik kiiks, et sama raha eest saab rohkem...kuigi tegelikult ju ei saa.
Ah, tegelt, igaühe oma asi kuidas sõidab. Mulle meeldib sõita mõnuga mõtlemata sellele palju läheb kütust ja kuidas kolvirõngad kuluvad. Auto pole pensionisammas (vähemalt enamik) ja kui midagi sinna on vaja sisse kallata, siis tuleb kallata ja kui midagi on vaja vahetada siis tuleb vahetada.
Peaasi vist on see, et kui ökonomaiseri seieri vibreerimine kedagi õnnelikumaks teeb kui seieri puudumine, siis on kõik korras.
Ka jeebi meestelt tuleks autod ära võtta, kuna suurem osa neist kasutavad autot mitteotstarbeliselt. Ma usun, et BMW'd ei osteta ainult sõidurõõmu pärast, mida mootor annab - auto disain, interjöör, tehnilised lahendused, hind jne. on ka üheks kriteeriumiks auto ostul. Vaevalt, et mõni "bimbo", kes vaevu suudab eristada pidurit ja gaasi ostab BMW'd selleks, et linnapeal kihutada. Temale on võibolla tähtis hoopis see, et tal on ilusam auto kui tema sõbrannal ja kõik muu on juba teisejärguline.Ilves kirjutas:Teine asi millest ma aru ei saa on see paaniline kütuse kokkuhoidmine a la stiilis "sõitsin 740-ga viimasel nädalal 8 liitriga sajale". Kui 740-ga nii sõita, siis tuleks auto mittesihtotstarbelise kasutamise tõttu üldse ära võtta. See on vist mingi teatav inimlik kiiks, et sama raha eest saab rohkem...kuigi tegelikult ju ei saa.
Ei tea, kas nüüd järgneb teema X5 heade ja vigade üle? See ei ole teemaks, noored. Ma arvan üldiselt, et see ökonomaiseri teema on end juba ammendanud, kes jälgib, kes mitte. Igaühe enda asi, milleks ta auto ostnud on.toom kirjutas:Rumal jutt. Pole need teed siin midagi nii hullud, et niipalju kõrgemat kliirensit vaja oleks. Enamus ostab ikka iksviisi n.ö tillipikendusekse36forever kirjutas: Eesti teedel ongi ainuke õige asi "jeep(e. maastur)". Ise sõidaks ka X5-ga, kui oleks piisavalt rikas