kahtlane servise raamat
kahtlane servise raamat
mida arvate sellisest servise raamatust kas pole mitte pisut kahtlane. et mitu aastat on sama pastakas ja sama mees. http://img464.imageshack.us/my.php?image=raamat9sr.jpg
Mulle tundub see küll tõesti vähe kummaline. Kui ma enda vanu märkmikkegi sirvin siis aastatega juba käekirigi muutub.
Siin on ristid täpselt sama suurused ning kujuga. Templi nurk sama. jne jne Lisaks on allkiri täpselt sama. Kui proovid ise erinevatel päevadel allkirja teha siis ikka tuleb alati veidi erinev. Siin nagu templiga.
EDIT: saksas ikka saksakeelsed raamatud. See aga makaroni.
Siin on ristid täpselt sama suurused ning kujuga. Templi nurk sama. jne jne Lisaks on allkiri täpselt sama. Kui proovid ise erinevatel päevadel allkirja teha siis ikka tuleb alati veidi erinev. Siin nagu templiga.
EDIT: saksas ikka saksakeelsed raamatud. See aga makaroni.
Re: kahtlane servise raamat
wwa kirjutas:mida arvate sellisest servise raamatust kas pole mitte pisut kahtlane. et mitu aastat on sama pastakas ja sama mees. http://img464.imageshack.us/my.php?image=raamat9sr.jpg
See on ikka eriti laisalt võltsitud

Oleks siis võtnud vähemalt teist värvi pastaka ja lasknud sõbral ka kirjutada

E39 525DA -01 Touring
Car is to transport your a$$...not a christmas-tree!
mis auto see on? 122000 õlivahetus. 138000 õlivahetus (16000km möödunud). 156000 möödunud on 18000km, aga siis ei tehta enam õlivahetust?
Või olen millestki valesti aru saanud?
leidsin sellise saidi;
http://www.hk-cciaa.bz.it/servizi/RI/vi ... rea=101227
rohkem internetist ei suutnud midagi leida.
Või olen millestki valesti aru saanud?
leidsin sellise saidi;
http://www.hk-cciaa.bz.it/servizi/RI/vi ... rea=101227
rohkem internetist ei suutnud midagi leida.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Selle raamatu võid kohe minema visata.
Aga ma olen ka hullemaid näinud, 10 aastat ja 20 service't oli alati sama mees teind, sama pastakaga kirjutand ja sama templiga löönd. Kõik hooldused olid tehtud ideaalselt õigel kuupäeval ja õige kilometraai juures. Jätsime selle vist türklasele, mis tast kaasa vedada (võibolla siis ainult õppevahendina).
Aga ma olen ka hullemaid näinud, 10 aastat ja 20 service't oli alati sama mees teind, sama pastakaga kirjutand ja sama templiga löönd. Kõik hooldused olid tehtud ideaalselt õigel kuupäeval ja õige kilometraai juures. Jätsime selle vist türklasele, mis tast kaasa vedada (võibolla siis ainult õppevahendina).
väidetavalt on auto müüdud ja pilt maas aga stiilinäiteid leidub veelgi http://www.cars.ee/list.phpt
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Aga öelge, mulel sellist asja, mehed- kui usutav ja tõsiseltvõetav selline teooria oleks, kui ütleme nii, et näiteks hooldused on kirjas esinduse arvutis ning mingil põhjusel on serviceraamat ise omanikul kodus ning ta hiljem, näiteks enne müüki otsustab asjad kirja panna sinna. Ses mõttes, et sellisel juhul oleks küll käekiri ja kõik asjad samad ju. Saate aru vast küll, mida mõtlen... 

AARE530 kirjutas:Aga öelge, mulel sellist asja, mehed- kui usutav ja tõsiseltvõetav selline teooria oleks, kui ütleme nii, et näiteks hooldused on kirjas esinduse arvutis ning mingil põhjusel on serviceraamat ise omanikul kodus ning ta hiljem, näiteks enne müüki otsustab asjad kirja panna sinna. Ses mõttes, et sellisel juhul oleks küll käekiri ja kõik asjad samad ju. Saate aru vast küll, mida mõtlen...
Ja neid inimesi on tuhandeid

E39 525DA -01 Touring
[quote="AARE530"]Aga öelge, mulel sellist asja, mehed- kui usutav ja tõsiseltvõetav selline teooria oleks, kui ütleme nii, et näiteks hooldused on kirjas esinduse arvutis ning mingil põhjusel on serviceraamat ise omanikul kodus ning ta hiljem, näiteks enne müüki otsustab asjad kirja panna sinna. Ses mõttes, et sellisel juhul oleks küll käekiri ja kõik asjad samad ju. Saate aru vast küll, mida mõtlen...
[/quote]
On au väita, et seda juhtub tihti, mitte küll igapäevaselt, aga mitu korda nädalas küll, kui näiteks eelmine (või ka üle-eelmine jne.) sissekannne puudu on. Paned mõlemad sisse ja ongi raamat võltsitud!

On au väita, et seda juhtub tihti, mitte küll igapäevaselt, aga mitu korda nädalas küll, kui näiteks eelmine (või ka üle-eelmine jne.) sissekannne puudu on. Paned mõlemad sisse ja ongi raamat võltsitud!

aga antud juhumi korral arvan, et tegu ikkagi pettusega, kuna sellist firmat mainitakse ainult ühes kohas internetis. oleks see mingi normaalne firma siis oleks kusagil ikka juttu sellest.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
-
- Huviline
- Kontakt:
See asi ei lähe päris teemasse kui asjakohane ikka.
Hooldusraamatut ei tasu eriti tõsiselt võtta. Sest paljud teevad niimaodi kellel on suur läbisõit, et sõidavad näiteks 20000 ja kerivad sealt 10000 maha ja lähevad hooldusesse kus läheb kirja +10000 läbisõitu. Niimodi võid õige hooldusraamatuga kus kirjas 150000 saada hoopis 300000 läbisõiduga auto. SEE OLI LIHTSALT NÄIDE
Auto tuleks ikkagist vaadata auto järgi...mitte läbisõidu järgi(siis saad ainult poolega petta
)
Hooldusraamatut ei tasu eriti tõsiselt võtta. Sest paljud teevad niimaodi kellel on suur läbisõit, et sõidavad näiteks 20000 ja kerivad sealt 10000 maha ja lähevad hooldusesse kus läheb kirja +10000 läbisõitu. Niimodi võid õige hooldusraamatuga kus kirjas 150000 saada hoopis 300000 läbisõiduga auto. SEE OLI LIHTSALT NÄIDE
Auto tuleks ikkagist vaadata auto järgi...mitte läbisõidu järgi(siis saad ainult poolega petta