E36 juhiruum
E36 juhiruum
Tervist!
Ei tea, kas tegin teema õigesse kohta, kuid küsimus oleks järgmine:
Olen ise peaaegu 2m pikk (195cm täpsemalt) ja nagu ma olen aru saanud, ei ole E36 bemaritel reguleeritavat roolisammast. Niisiis tahaks teada, kas minupikkune inimene mahub seda autot juhtima(et jalg poleks vastu rooli ja **** teab, mille vastu veel).
Ei tea, kas tegin teema õigesse kohta, kuid küsimus oleks järgmine:
Olen ise peaaegu 2m pikk (195cm täpsemalt) ja nagu ma olen aru saanud, ei ole E36 bemaritel reguleeritavat roolisammast. Niisiis tahaks teada, kas minupikkune inimene mahub seda autot juhtima(et jalg poleks vastu rooli ja **** teab, mille vastu veel).
ma 193cm pikk ja ruumipuudust küll ei tunne....
rooli regulli pole mina ka leidnud.... kui keegi teab midagi mida ma ei tea, siis võiks mulle ka teada anda.
coupe e36'es on pea vastu lage... ja seda olenn proovinud 3es erinevas e36 coupes ja kõrval istmel.... ja seal pea vastu lage aga sedaan kerega e36'es iste täiesti alla lasud ja pea ja lae vahe on üle 10cm
rooli regulli pole mina ka leidnud.... kui keegi teab midagi mida ma ei tea, siis võiks mulle ka teada anda.
coupe e36'es on pea vastu lage... ja seda olenn proovinud 3es erinevas e36 coupes ja kõrval istmel.... ja seal pea vastu lage aga sedaan kerega e36'es iste täiesti alla lasud ja pea ja lae vahe on üle 10cm
Aga kuidas jalgadega lood on? Põhiline jama mul ongi see, et autosse on peaaegu võimatu pääseda(jalga rooli alt teisele poole viia vajab oma 10 sekundit nihelemist). Jalg muidu vastu rooli pole sul?hollow kirjutas:ma 193cm pikk ja ruumipuudust küll ei tunne....
Kui mina ühe E36 lõksuga sõitsin siis ei old mul pea laes ega jalad roolivahelt läbi, täiesti normaalselt sai sõita.
Asoo jah kui ma oma nospli sirgu lasen siis olen 2m täpselt.
Samas tekib küsimus kas; e36 coup ja compakti sõitjateruumi suurused on üheselt suured???
are @ das
Asoo jah kui ma oma nospli sirgu lasen siis olen 2m täpselt.
Samas tekib küsimus kas; e36 coup ja compakti sõitjateruumi suurused on üheselt suured???
are @ das
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
No kuulge- kusagil oli intervjuu Margus Metstakiga, kes kunagi sai mossega sõidetud, mul oma sõber, kes on 2.05 pikk, sõidab Escordiga ja pole ka probleemi. Ise olen 189 (noojaah, 1,95 on ju MEELETULT pikem, ei ulataks otsa vaatamagi
) ja ka E36ga sõites polnud vähimatki probleemi, sama ka kõigi muude autodega).
Ja sa, Hellion, ära end väga tihti mõõda, muidu võib juhtuda, et sa oled nädala pärast 2.1 m näiteks

Ja sa, Hellion, ära end väga tihti mõõda, muidu võib juhtuda, et sa oled nädala pärast 2.1 m näiteks

-
- Huviline
2.05:)
tere!
Olen 2.05 m ja proovisin ka 318 ti comfort 94 istuda, rooli ei reguleerinud,ei tea kas andiski,aga see-eest sportistmeid sai küll igas suunas liigutatud ja minuarust ruumi on palju,..väga mugav
Olen 2.05 m ja proovisin ka 318 ti comfort 94 istuda, rooli ei reguleerinud,ei tea kas andiski,aga see-eest sportistmeid sai küll igas suunas liigutatud ja minuarust ruumi on palju,..väga mugav
Istmepadja kõrgus on E34-s reguleeritav!Hellion kirjutas:Küsin selle pärast, et ükskord E34 taksosse istudes oli pea vastu lage.
See ilmselt seletab, miks ka tuntud autoajakiri nii erinevad tulemused on saanud (930-1010mm)
http://www.e34.de/e34/tests/Test-520i24v-3.jpg
http://www.e34.de/e34/tests/Test-525ia24v-3.jpg
http://www.e34.de/e34/tests/Test-540ia-5.jpg
http://www.e34.de/e34/tests/Test-m5-4.jpg
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!