Inimesed, pöörake rohkem tähelepanu õigekirjale!!
Arvamusi oodates, AARE530.
To Erkki, noki, noki

Seda ma kohe kindlasti silmas ei pidanud, et peaks nõudma nendelt 100% õigekirja, ma austan sügavalt selliseid vene rahvusest (arvatavasti käib jutt vene rahvusest inimestest) inimesi, kes vähemalt kirjutavad eesti keeles, olgu siis vigane.Reili kirjutas:No siin foorumis käib ka rahvast kelle igapäevane suhtluskeel pole eesti keel ning see, et nad eesti keeles kirjutada üritavad on juba pool võitu. .
Kui see läks minu kapsaaeda siis toonitan, et toon esile vähemuste õigusi, ehk sellisel juhul välismaalaste/muudest rahvustest inimeste omi. Eesti keel pidi suhteliselt raskesti õpitav keel olema niiet paluks natuke mõistmist. Isiklikult on mul suht kama, aga on äärmiselt ebaviisakas nokkida teisest rahvusest inimeste kallal, nende keeleoskamatuse pärast. Keskeas oleval inimesel on suhteliselt raske hakata õppima võõrast keelt ka praktikas(nähtud oma ema peal kes on elanud soomes 11a). Olen väga rahul kui mõni välismaalane pursib eesti keelt kuna ta proovib vähemalt (Eesti keel ikkagi suht mõttetu LOE:vähe rahvast)Kui sündisid külas kus situtakse paremal käel seistes siis naabriküla inimesed ei ole sinust halvemad kui seal tehakse seda istudes. Niiet paluks natuke kainet mõistust! Kõik ei sünni seal, kus nad lõpuks elavad.Cardo kirjutas:Mina isiklikult arvan, et tegemist on täiskasvanute foorumiga. 99% on ikkagi üle 18a. vanused ja tunduvalt veel vanemadgi. Kui haritud inimene, ei suuda tähti järjekorda sõnades seada ja lauseid nii kirjutada, et teine samavanune ei suuda mõttest ja jutuvadast aru saada, siis on see suht õigustatud.
Asjalikku juttu on viimane aeg suht harva siin lugeda kuna pidevalt on teema selles mis kellelegi meeldib ja mis mitte. Mainet tuleb tõsta, mitte tekitada umbkeelset ja mõttelagedat keskkonda. Tänan ja kogun vist vihavaenlasi, aga tundub, et ma nendega nagunii kunagi ei kohtu ja mul ei ole nendega ka millestki rääkida !