E36 fännid koguneme 16-Aprill !
Viimati kui ma nägin siis küll asi pooltki nii hull ei olnud

Aga see oli ka vahetult enne talve.
Ega alati on midagi mis ei meeldi oma auto juures. Lasin Valdekul esiamordid ära vahetada ja nüüd sõida nagu jeebiga ringi. Nõmedalt kõrge on nina ja madaldusi ka ei jõua enam alla muretseda selleks ajaks kui pilti tegema.
Just, eest vaates pole ju häda midagi
Muidu kipub rohkem altpoolt küljeliistu rataste alt tuleva poriga värvi lahti peksma. Aga porilapakad pole kah vist 3 seeria bemaritel väga laialt levinud nähtus... Ei mäletagi kas ma üldse mõnel E36`l neid näinud olen, just orig. ma mõtlen.

TechFrigo
Different races, different faces
UPS kirjutas:Just, eest vaates pole ju häda midagi

Kui mitte arvestada ärakukkuvat "tjuuningut"
UPS kirjutas:Aga porilapakad pole kah vist 3 seeria bemaritel väga laialt levinud nähtus... Ei mäletagi kas ma üldse mõnel E36`l neid näinud olen, just orig. ma mõtlen.
Porilapakas(ainuke) ootab prügikasti minekut, koos tiivaga

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
siis pead lihtsalt hakkama varem tulema või hoopis päev varem
Kas teiste mudelitega ka tohib kohale tulla?
ma ajaks oma tagasihoidliku e34 ka äkki kuskile parkla kaugemasse nurka.

Kas teiste mudelitega ka tohib kohale tulla?
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Tarmo kirjutas: Kas teiste mudelitega ka tohib kohale tulla?
Nagu ka pealkiri ütleb...joyless kirjutas:aaga , kas ma oma S4ga võin kah tulla
Kõik huvilised ja fännid tulge kohale!

Kogunemise mõte on üldse, et tuleks kohale võimalikult palju E36 ja neid siis erinevate kubatuuridega. Palju räägitakse, et see ja see on nii ja nii võimas aga nagu öeldakse,e t oma tagumik on kuningas. Samas on masinad juba aastaid vanad ja kaks sama mootoriga masinat ei pruugi enam kaugeltki võrdsed olla nii , et oleks ka huvitav proovida sama võimast kellegi teise masinat. E36 grupipilt pole ka paha mõte

Nooooo, selle vastu pole meil kellelgi midagi kui ka sellised autod seal esindatud oleks, ma arvan
. Ühte M3 kaeks isegi lähemalt ja teeks väikse proovisõidu kasvõi kõrvalistujana
. Aga jah, kaunis vähe selliseid autosid meil siin ringi vuramas kahjuks. Ja pole ka 2,8`t väga palju liikvel minu teada.

TechFrigo
- bmw325ie36
- Huviline
Miks tartus ? Miks mitte kuskil keskel teha suvel suurem üritus kus kõik bemaristid kokku tulevad kel huvi ja näiteks telkimine, grill ja õlleraimo86 kirjutas:oleks siis nii palju pappi et paha oleks et vabalt tln veeereda ja tagasi![]()
aga jah .. tulevikus võiks tartus siis ka mingisuguse kokkusaamise teha ju

Aga jääme hetkel oleva teema juurde.
Nii, et on oodatud kõik E36 fännid ja huvilised 16 aprill kl. 15:00 Haabersti Rimi platsile! Edasine mis toimub otsustame kohapeal. Omalt poolt võtan kaasa venna kes poolprofi digipeegliga mõned eredamad hetked jäädvustaks

m
no ma vist pean oma 328i kohale vedima kui huvi ikka suur on selliste mudelite vastu ,muidu mõtlesin 318i touringuga tulla ja tegu ka mu töökohaga niiet ärge ülekäte minge 

Re: m
ma võin 1 masina peale sul autojuhiks tulla... siis oleks mõlemad esindatud ja ei peaks oma honda rimakaga kohale tulema... karta on, et oma masinat selleks hetkeks kokku ei saa... kea kui 17nendal uue mootori kätte saancity kirjutas:no ma vist pean oma 328i kohale vedima kui huvi ikka suur on selliste mudelite vastu ,muidu mõtlesin 318i touringuga tulla ja tegu ka mu töökohaga niiet ärge ülekäte minge
Re: m
Mõte pole üldse paha juhollow kirjutas:ma võin 1 masina peale sul autojuhiks tulla... siis oleks mõlemad esindatud ja ei peaks oma honda rimakaga kohale tulema... karta on, et oma masinat selleks hetkeks kokku ei saa... kea kui 17nendal uue mootori kätte saancity kirjutas:no ma vist pean oma 328i kohale vedima kui huvi ikka suur on selliste mudelite vastu ,muidu mõtlesin 318i touringuga tulla ja tegu ka mu töökohaga niiet ärge ülekäte minge

Loodan, et parklas me küll nüüd trikitama ei hakkabumer1 kirjutas:kas sellisel kellaajal on siis parkla nii tühi juba et seal kimada saab???

Tabasalu tee peaks sel ajal suht tühi olema, et proovida kuidas auto liigub
Ja paluks jääda LE piiridesse

Pole mõtet bemmiomanike niigi madalat mainet veel rohkem kahjustada
30.aprillil on Haapsalus üritus, seal saab kimada niipalju kui tahad

-
- Huviline
Olemas ka veel 323joxs kirjutas:Noored-noored... Olete ühe mootori, rääkimata siis M3-est, ju täitsa ära unustanud. Teadmiseks teile, et ka 2.8-id on olemas .KristjanS kirjutas:Nii, et vaataks järgmine nädal ja tore oleks kui 1,6 - 1,8 - 2,0 - 2,5 mudelid oleks kõik esindatud

vot see on juba mehejutt ... kahjuks ei hakka see nv vennaga oma punastega kohale veerema ... aga huvitav oleks see suvine asi ära korraldada ... ise nagu elan kesk eestis ja võin hakata uurima kohti kus saaks teha suurema kokkutuleku, mida paar kuud ennem juba ajama hakata, et siis saab ka rohkem inimesiKristjanS kirjutas: Miks tartus ? Miks mitte kuskil keskel teha suvel suurem üritus kus kõik bemaristid kokku tulevad kel huvi ja näiteks telkimine, grill ja õlle
Aga jääme hetkel oleva teema juurde.
Nii, et on oodatud kõik E36 fännid ja huvilised 16 aprill kl. 15:00 Haabersti Rimi platsile! Edasine mis toimub otsustame kohapeal. Omalt poolt võtan kaasa venna kes poolprofi digipeegliga mõned eredamad hetked jäädvustaks

e36 318is coupe '92
passat variant '04
passat variant '04