Maailma aasta auto 3 seeria
Maailma aasta auto 3 seeria
Best-Machine-World
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
-
- Huviline
-
- Huviline
Ikka veel seostatakse BMW-d rullnoklusega või macholikusega...need ajad hakavad vaikselt ümber saama. Niivõrd tugevate gayjoontega autos ei tunne rullnokk end väga mugavalt. Muidugi võin ma ka eksida kuna mõnegi rullnoka peas on lokid vohama hakanud, keeleneet võimust võtnud ning tee viib vägisi VIRU KESKUSE poole. Enam pole näinud suuri tumedaid slaavi kujusid kõige uuemate BMW-de roolis, ikka on mõni "moedisainer" puldi vahel. Mitte, et ma püüaksin kivi BMW juhtkonna kapsaaeda visata, pigem tuleb au anda nende disainimispoliitikale, kuna vaadates Euroopas valitsevat juuksezelee trendi on ju võimatu kellelegi soliidselt või macholikult disainitud autot müüa.
Kuigi ikka tuleb kiita kolmest, siiski nägusaim võimalikest seeriatest, mis salongist võimalik osta on. Kindlasti ma söön oma sõnu, kui järgmine kolmene välja tuleb.
Hea, et BMW oma uutes seeriates E asemel G-d kasutama hakkab
Kuskilt tuleb kindlasti kisa, et virised siin kuna pole raha h... olla või see pole raha uut autot osta. Juba 6000-lise palganumbri korral võetakse mingi tõsine g..wagen Yaris või Mazda 6 liisingusse...äkki saaks jagu ka BMW-st
Kuigi ikka tuleb kiita kolmest, siiski nägusaim võimalikest seeriatest, mis salongist võimalik osta on. Kindlasti ma söön oma sõnu, kui järgmine kolmene välja tuleb.
Hea, et BMW oma uutes seeriates E asemel G-d kasutama hakkab

Kuskilt tuleb kindlasti kisa, et virised siin kuna pole raha h... olla või see pole raha uut autot osta. Juba 6000-lise palganumbri korral võetakse mingi tõsine g..wagen Yaris või Mazda 6 liisingusse...äkki saaks jagu ka BMW-st
Samuti SL55AMG mis oli Gay autode tabelis 3 kohal. Teisi paraku ei mäleta. Esimene oli Mini Cooper.Muhv kirjutas:Omapärane analüüs.Ise küll kõigega päris ei nõustu, aga olgu... Siinkohal oleks siiski paslik vist meenutada Porche Caymani, mida Clarkson Top Gearis hellitavalt cocksteriks kutsuma hakkas
- conversator
- Huviline