ei ole siis hvitatud?hollow kirjutas:ma võin 1 masina peale sul autojuhiks tulla... siis oleks mõlemad esindatud ja ei peaks oma honda rimakaga kohale tulema... karta on, et oma masinat selleks hetkeks kokku ei saa... kea kui 17nendal uue mootori kätte saancity kirjutas:no ma vist pean oma 328i kohale vedima kui huvi ikka suur on selliste mudelite vastu ,muidu mõtlesin 318i touringuga tulla ja tegu ka mu töökohaga niiet ärge ülekäte minge
E36 fännid koguneme 16-Aprill !
Re: m
-
- Huviline
-
- Huviline
Ära udutaMihkel(Kops) kirjutas:Tere.
Kui mul midagi tähtsat vahele ei tule, siis üritan ka oma e36'ga kohal olla.
Tahaks väga teada, kuidas 2,8l mootor e36´te edasi viib.
Kuna enda auto veel talvekonditsioonis (plekkvelg) ja väga pleekinud olemisega, siis grupipildist jään seekord eemale. Aga fotoka võtan kaasa.

M3'e isegi tegelikult 3 erineva võimsusega... kuigi 2'el o mootori kood samaAimar kirjutas:Olemas ka veel 323joxs kirjutas:Noored-noored... Olete ühe mootori, rääkimata siis M3-est, ju täitsa ära unustanud. Teadmiseks teile, et ka 2.8-id on olemas .KristjanS kirjutas:Nii, et vaataks järgmine nädal ja tore oleks kui 1,6 - 1,8 - 2,0 - 2,5 mudelid oleks kõik esindatudning m3-l isegi 2 mootorit
210kw, 217kw ja 236kw
esimesed kaks on 3,0 ja viimane 3,2
aga 323'el on siis tavaline vanema põlvkonna 2,5 mootor??? vähemalt autodata annab 125kw ja väidab mootori töömahuks 2,5
- Kristian330
- Huviline
-
- Huviline
Niiet üritame kõik ikka õigeks ajaks kohal ollaUPS kirjutas:Üks väike palve oleks küll kõigile. Et kes tulevad, võiks tulla ikkagi kella kolmeks kui vähegi võimalik mitte nii et tunni jooksul tilgutakse oma äranägemise järgi kohale üks haaval.....
ja
truumu kirjutas:Loodan, et parklas me küll nüüd trikitama ei hakka
Tabasalu tee peaks sel ajal suht tühi olema, et proovida kuidas auto liigub
Ja paluks jääda LE piiridesse
Pole mõtet bemmiomanike niigi madalat mainet veel rohkem kahjustada
30.aprillil on Haapsalus üritus, seal saab kimada niipalju kui tahad
-
- Huviline
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
e36 rivi moodustamine siis kukkus välja nagu kukkus. Masinaid oli pisut vähe võitu aga asi seegi. Kupeesi ja sedaane oli enam vähem pooleks, tehti ka pilte ja testiti masinaid. Endal sai ka jälle üks asi selgemaks tänu ühele teisele bemari sõbrale. Ilm soosis ka ja kõik oli tiba toba. Ei saanud ka ilma politseita hakkama, ilmselt käib asja juurde 

Käidud, oldud ja vaffa oli.
13 autot reas.... kas oli ?
Pildid saan ma ilmselt homme ja siis võiks midagi siia ka üles panna.
Ühesõnaga sai proovitud oma tagumikuga nii 1.6, 1.8is, 2.0 ja 2.8. Omal oli siis 2.5. Autod olid eranditult kõik kenad ja viisakad välimuselt. Natuke tuuningut nii ühel kui teisel ja ka päris stock masinaid oli kohal. Sai juttu puhutud ja kindlasti ka midagi kõrva taha pandud. Tänud kes viitsisid tulla ja suve poole võis siis kuhugi välja sõita linnast kuhugi keskele, et teistest linnadest ka masinaid kohale saaks tulla.
13 autot reas.... kas oli ?
Pildid saan ma ilmselt homme ja siis võiks midagi siia ka üles panna.
Ühesõnaga sai proovitud oma tagumikuga nii 1.6, 1.8is, 2.0 ja 2.8. Omal oli siis 2.5. Autod olid eranditult kõik kenad ja viisakad välimuselt. Natuke tuuningut nii ühel kui teisel ja ka päris stock masinaid oli kohal. Sai juttu puhutud ja kindlasti ka midagi kõrva taha pandud. Tänud kes viitsisid tulla ja suve poole võis siis kuhugi välja sõita linnast kuhugi keskele, et teistest linnadest ka masinaid kohale saaks tulla.
-
- Huviline
Tagumiku kommentaarid siis:
1,6 auto mis liigub siiski aga kui vaja siis ei liigu... st. et kui lased rahulikult siis sõidab aga kui vajutad lapatsi põhja siis mitte ei kiirenda vaid kogub. Tunne, et tahaks jalaga hoogu juurde anda.
1,8is auto juba mis liigub. Sõidad vaikselt ja lapats põhja siis juba tunda kiirendust. See oleks auto mida omaks isegi... (vist)
2,0 auto millel siis mehisem hääl ja 6 silindrit. Seda kõike on ka tunda. Igal juhul müüt et 2,0 on mõttetu mulle nii ei tundu. Vajutad sii juba läheb mehiselt.
2,5 auto millega ise sõidan. Eelnevatest puuga üle. Kui vajutad ikka lapatsi põhja siis....
2,8 auto mis liigub madalamatel pööretel äkilisemalt kui 2,5 (tundus nii)... aga kadestamist väärset ka midagi ei olnud.
Oma tagumik on kuningas
Piltidest nr8 alla (lillakas) on 2,8

1,6 auto mis liigub siiski aga kui vaja siis ei liigu... st. et kui lased rahulikult siis sõidab aga kui vajutad lapatsi põhja siis mitte ei kiirenda vaid kogub. Tunne, et tahaks jalaga hoogu juurde anda.
1,8is auto juba mis liigub. Sõidad vaikselt ja lapats põhja siis juba tunda kiirendust. See oleks auto mida omaks isegi... (vist)
2,0 auto millel siis mehisem hääl ja 6 silindrit. Seda kõike on ka tunda. Igal juhul müüt et 2,0 on mõttetu mulle nii ei tundu. Vajutad sii juba läheb mehiselt.
2,5 auto millega ise sõidan. Eelnevatest puuga üle. Kui vajutad ikka lapatsi põhja siis....
2,8 auto mis liigub madalamatel pööretel äkilisemalt kui 2,5 (tundus nii)... aga kadestamist väärset ka midagi ei olnud.
Oma tagumik on kuningas

Piltidest nr8 alla (lillakas) on 2,8
sai ka siis proovitud
meph'i 316... arvestades, et masin oli ilma roolivõimuta oli ta suhteliselt hästi juhitav... minekut oli umbes samapalju kui minu kasutuses oleval civicul (vaata viimast pilti)
320 truumu oma... kui uskuda, et kytusekulu on peaaegu sama mis 325'el, siis see oleks auto mida ma mitte kunagi omale ei valiks... no ei liigu nii nagu oodata võiks
325 Coupe Automat ... mineku suhtes oli võrreldav 320'iga... aga linnas on temaga tõenäoliselt mugav sõita... kuigi automaadiga eelistaks 325TDS'i
328... kohalt minnes tuli igatsus oma masinajärgi... tunned, et kui pedaali vajutad, siis minek on hea... teine käik... ja minek ikka väga hea... 3 käik ja auto astub ikka veel väga mehiselt edasi.. tundus ka et madalal pool oli nagu vähe teravam (siinkohal vabandused omanikule tagarehvide pärast
)
kui nüüd võrdlen oma 325'te gaasipeal sõites, siis ytleks, et 320 jääb alla... kuigi arvasin, et 325 gaasiga peaks liikuma samahästi kui 320 aga tundub, et 320 liigub halvemini... minekupoolest võiks olla võrdne 325 automaat
mis jäi proovimata minupoolt 318iS, 325TD ja 325TDS
kahte viimast tahaks just automaati proovida
see siis minu tagumendidynopingi andmed
meph'i 316... arvestades, et masin oli ilma roolivõimuta oli ta suhteliselt hästi juhitav... minekut oli umbes samapalju kui minu kasutuses oleval civicul (vaata viimast pilti)
320 truumu oma... kui uskuda, et kytusekulu on peaaegu sama mis 325'el, siis see oleks auto mida ma mitte kunagi omale ei valiks... no ei liigu nii nagu oodata võiks
325 Coupe Automat ... mineku suhtes oli võrreldav 320'iga... aga linnas on temaga tõenäoliselt mugav sõita... kuigi automaadiga eelistaks 325TDS'i
328... kohalt minnes tuli igatsus oma masinajärgi... tunned, et kui pedaali vajutad, siis minek on hea... teine käik... ja minek ikka väga hea... 3 käik ja auto astub ikka veel väga mehiselt edasi.. tundus ka et madalal pool oli nagu vähe teravam (siinkohal vabandused omanikule tagarehvide pärast

kui nüüd võrdlen oma 325'te gaasipeal sõites, siis ytleks, et 320 jääb alla... kuigi arvasin, et 325 gaasiga peaks liikuma samahästi kui 320 aga tundub, et 320 liigub halvemini... minekupoolest võiks olla võrdne 325 automaat
mis jäi proovimata minupoolt 318iS, 325TD ja 325TDS
-
- Huviline
Sai ka kohal käidud ja täitsa hea mulje jäi. Peaasi, sai tutvutud ka inimestega, kellega siin suht tihti suhelda saab. Tõsi, mõned jäid ka kahesilmavahele. 13 autot oli kohal aga seegi hea
. Loodaks ikka edaspidi suuremat osavõttu. Ilmaga saime kah täistabamuse õnneks. Ühtlasi õnnestus maniaacose valget 325`t proovida- päris tore mänguasi tundus olema. Hea valik
Nii et minu poolt samuti tänud neile, kes kohale tulid, rõõm oli kõiki näha ning minu poolt järgmiseks korraks küll ainult roheline tuli 

TechFrigo
Different races, different faces
Different races, different faces
suvi veel ju ees... ma arvan, et küll me jõuame veel proovida... millalgi võiks seda asja korrata... teha kuskil tallinnast väljas mõne ujumiskoha lähedal mingi grillimis ööpäeva... siis saaks maanteel kuskil proovidaKalla kirjutas:Mul küll manuaal 325TD aga oleks pidnud äkki proovima.hollow kirjutas: mis jäi proovimata minupoolt 318iS, 325TD ja 325TDS
![]()
![]()
m
täitsa tibens tobens rivi oli ning ilm ka ilus.
ja katsun 2,8 siis ka seestpoolt kokku saada
ja katsun 2,8 siis ka seestpoolt kokku saada

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Mina käisin ka kohal, aga parkisin teise ritta, kus ei olnud siis e36 mehed.
Mõned pildid ka minu pildiaparaadist:

ja siin esiplaanil siis pisike BMW fänn

ja siin siis see teine rida

Mõned pildid ka minu pildiaparaadist:

ja siin esiplaanil siis pisike BMW fänn

ja siin siis see teine rida
Viimati muutis Tarmo, 17.04.2006 14:19 07, muudetud 5 korda kokku.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
AARE530 kirjutas:Mingi imelik asi on sinna ära eksinud, keegi hull on oma E36 hoopis E34ks tuuninud
Jah sul on niipalju tegemist olnud Pärnu kandis ,et ei märka muid ,kui ainult E36 s ja E 34 .
Sa ära nii väga pinguta seal nende ilusate autode "ilusate omanike" hooldamist muidu ei tunne enda autotki ära varsti

Puhas sõidurõõm