Või kuda see süsteem käib

Sealt saab tellida ainult nimesilte. Numbrid käivad ikka läbi arki.urki kirjutas:Tellisin sellisest firmast nagu: http://www.trev2.ee/ oma bossile tema nimelise numbrimärgi sünnipäevaks. Hind on 100 eeki ja olen kuulnud ka võimalust seda tellida nn. ootetööna- et siis mõned minutid. Kas poleks sealt kiirem variant omale uus numbrimärk saada? Muidugi juhul kui ikka number eest läinud, siis kindlam politseid teavitada, mine tea, kus seda kasutatakse. Aga kui enda oma kõver ja tahad sirget, siis võib sinna küll pöörduda.
seda soovitati ikkagi sinuenda pärast... kui juhtub, et keegi läheb sinu numbriga tanklasse kytust varastama... kui sina annad oma auto yhe olemasoleva numbri politseisse ja teed avalduse,e t sul on 1 number ära varastatud... ja siis jääd ootama kuni uued numbrid saad, siis ei saa keegi sind/sinu autot seostada bensukast mingi kytuse vargusegaHans kirjutas:Nüüd nädalavahetusel siis varastati ka minu auto tagumine reg. nr ära.
Politsei soovitas mul selle autoga mitte sõita ennem kui ARK-st uue nr saan![]()
![]()
(Peaks politseilt niikauaks siis asendusauto võtma kui numbri üles otsivad või mis.)
Ei ole see ka päris nii, kuidas sa pärast tõestad, et sa autoga ei sõitnud. Naaber võib uskuda, naine ja lapsed ka usuvad aga kohtus sa seda kuidagi ei tõesta. Kui just kuhugi tasulisse parklasse ei vii.="hollowseda soovitati ikkagi sinuenda pärast... kui juhtub, et keegi läheb sinu numbriga tanklasse kytust varastama... kui sina annad oma auto yhe olemasoleva numbri politseisse ja teed avalduse,e t sul on 1 number ära varastatud... ja siis jääd ootama kuni uued numbrid saad, siis ei saa keegi sind/sinu autot seostada bensukast mingi kytuse vargusega
Number on pressitud ja 100% originaal, ei ole peale joonistatud ja täiesti identne. Siit tekib küsimus, et ARK tellibki ju need numbrimärgid samast firmast??urki kirjutas:Tellisin sellisest firmast nagu: http://www.trev2.ee/ oma bossile tema nimelise numbrimärgi sünnipäevaks. Hind on 100 eeki ja olen kuulnud ka võimalust seda tellida nn. ootetööna- et siis mõned minutid. Kas poleks sealt kiirem variant omale uus numbrimärk saada? Muidugi juhul kui ikka number eest läinud, siis kindlam politseid teavitada, mine tea, kus seda kasutatakse. Aga kui enda oma kõver ja tahad sirget, siis võib sinna küll pöörduda.
ARK-is duplikaate tellides läks allkiri ka sinna, et ma olen teadlik, et LE kohaselt ma autoga sõita niiakaua ei või kui auto on eeskirjade järgi bla bla bla.Aaro kirjutas:Ei ole see ka päris nii, kuidas sa pärast tõestad, et sa autoga ei sõitnud. Naaber võib uskuda, naine ja lapsed ka usuvad aga kohtus sa seda kuidagi ei tõesta. Kui just kuhugi tasulisse parklasse ei vii.="hollowseda soovitati ikkagi sinuenda pärast... kui juhtub, et keegi läheb sinu numbriga tanklasse kytust varastama... kui sina annad oma auto yhe olemasoleva numbri politseisse ja teed avalduse,e t sul on 1 number ära varastatud... ja siis jääd ootama kuni uued numbrid saad, siis ei saa keegi sind/sinu autot seostada bensukast mingi kytuse vargusega
Võibolla mu eelnevates postides pole hästi välja toodud aga ma lasin duplikaadid teha ARK-is, see tähendab number jäi samaks. Uue kombinatsiooniga number oleks maksma läinud 800 eeki aga duplikaatide eest maksin 200 eeki.Aaro kirjutas:Hans, kui ma nüüd ei eksi, siis kui oled polli avalduse teinud saad mingi sümpoolse hinnaga uue numbri masinale, uue kombinatsiooniga, muidugi uue teh. passiga. See peaks sinu probleemid lahendama.Hans kirjutas:Täna siis võeti mind politsei poolt Haabersti ringil UM-i juures rajalt maha..