Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Pole hullu midagi, kui pidurid peavad, saab üsna edukalt hakkama ka E34 keres autoga. Mõned aastad tagasi Martti E34 M5'ga sõidetud ajad ju ainult kinnitavad seda.
Kuigi, isiklikult endale meeldis seal E36'ga rohkem sõita.
Samas- nagu eelmine aasta näitas- pidurid peavad küll, aga jube kerge on neid põlema saada... Ja mis puutub E36 sobivusse rinkal, siis eks selle suunitlus ongi selline sportlikum ...
Pagana kahju, aga mul sihtotstarbelise auto ehitus alles algas. DevilC - äkki annaks Riias sinu poppi mazdaatikut rentida - mul on selle stardisirge järgse kurviga vanast ajast üks kana kitkuda... :-)
Seal peale minu veel teisigi selle foorumi kasutajaid, nagu näiteks:
Reno Nõlvak
BMW e30 325i turbo
1987
T
26
Rein Nõlvak
BMW e36 M3
1995
T
30
Eiki Lill
BMW M3
38
Indrek Pajuste
BMW 316 2,5 l.
1994
T
Aga kas ma ka oma auto selleks ajaks sõitma saan on veel suhteliselt kahtlane - Hr. Aava on tiba laisk olnud ja pole sellega isegi tegelema veel hakanud. Aga ehk kuidagi ikka saab...
Viimati muutis Silwer, 18.04.2006 12:23 44, muudetud 1 kord kokku.
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Päris huvitav saab olema m3-d vs. tuunitud e30.d;)
BMW-d on juba see aasta alustanud: http://www.rally.ee/?a=a061&i=2744&b=2W ... 0715a89762
Diisliga neljas koht jättes "ehitatud" autod taha
Kas Bmw Cup´ide kohta juba mingi ajakava on välja mõeldud?
Osalen ka, kuid mitte BMW´ga. Iseasi kas masina üldse korda saab, kuna Rapla rajalt tulles lendas motos miskit laiali ja 26ndal saab alles Faktosse viia. Aga kui mitte seekord, siis järgmine kord kindlasti.
Käisin ka seal siis Silweri asemel ja sai paar kiiremat teha, eks näis, mis ajad tulid- viimase sõidu aegu ma kohapeal kahjuks ei näinud. Aga no mis sa ikka tahad, laisk ja raske pereauto ikkagi ju ning ega ise ka eriline rinkaspets ei ole... veel...
AARE530 kirjutas:Käisin ka seal siis Silweri asemel ja sai paar kiiremat teha, eks näis, mis ajad tulid- viimase sõidu aegu ma kohapeal kahjuks ei näinud. Aga no mis sa ikka tahad, laisk ja raske pereauto ikkagi ju ning ega ise ka eriline rinkaspets ei ole... veel...
Tuli väike rinka pisik sisse? Nüüd siis tuleks hakata vastavat autot ehitama...
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Kusjuures sõitsin tõesti esimest korda ja mis seal salata, nagu varem ütlesin, ei ajanud ma seal mingeid aegu taga ega midagi, mul ju täiesti tänavasõiduseisukorras pereauto, mille tühimass on ca 1600kg... Samas ka ei olnud mul õrna aimugi, kuidas auto sellises olukorras käitub. Pigem käisin mõnusat päeva ja fun'i nautimas. Võtke kuidas tahate, mul suht savi tegelt... Ei ole eriline rinkaspets ka ise, lisaks autole...