Viha sellepärast et Fiat-ga olin.Pille kirjutas:Priit, ei pea keegi lahedate piltide pärast viha![]()
Kas see truck lihtsalt seisis seal, või said ka omanikult sabast kinni? Tüüp äkki chillis linnavahel
reino kirjutas:hea koht parkimiseks rekkal
Seal parkides ei ole võimalik kedagi segada peale rullnokkade kes teevad möödasõite suvalistes kohtades.AARE530 kirjutas:Ei saa mainimata jätta, et päris põnevalt on pargitudJa ka seda, et minu meelest need vanad USA rekkad erilised iludused küll pole tegelikult
õ
EDIT: Reino jõudis juba ette
oot ta siiski nagu sõidab?:D siis peaks kohale roomamaIndrek I kirjutas:Reka ju üritab sõta pirita teel 19-ndal ,niiet kes ei näinud ja kurvad sellepärast siis nüüd tuleb ju uus võimalus seda jälgida.
Võistlus oli nii nagu oli aga eks see olegi kiirendussport.Üldjoontes jäin rahule ,lihtsalt omadepoolelt ei näinud seda mida tahtsin.
Pirita tee oli meie päraltPille kirjutas:ei saa kohe jagamata jätta: sain selle rekkaga kruisida (kõrval istmel muidugi) mööda Pirita teed täna
Pole sõnu, ilgelt sheff masin on küll. Isegi jalamatid on leekidega - midagi minu teemasse
Omanik ka muhe sell, lahke ja mõnus