E39 tuledega jama...
E39 tuledega jama...
tegemist 96a. autoga.
kompuuter näitab et tagumine parem pirn läbi, paar päeva põles ja siis vahetasin ära aga ikka kompuutris tuli põleb...tõstsin kõik pirnid ümber aga ei aita see ka...kui viga oleks pirnis siis oleks löönd teiese poolt põlema aga ei tea, asi hakkas üldse sellest pihta kui xenonid paigaldati autole(universaalsed), pidevalt tuledega mingi jama aga päris nii pikalt pole veel kunagi põlema jäänud.
äkki oskab keegi aidata ??? tänud
kompuuter näitab et tagumine parem pirn läbi, paar päeva põles ja siis vahetasin ära aga ikka kompuutris tuli põleb...tõstsin kõik pirnid ümber aga ei aita see ka...kui viga oleks pirnis siis oleks löönd teiese poolt põlema aga ei tea, asi hakkas üldse sellest pihta kui xenonid paigaldati autole(universaalsed), pidevalt tuledega mingi jama aga päris nii pikalt pole veel kunagi põlema jäänud.
523 AT '96
Re: E39 tuledega jama...
sv-en kirjutas:tegemist 96a. autoga.
Kas suunatuled ka jupsivad.Ma mõtlen, et vahepeal vilguvad kiiremini?
BMW 525 td E39
Mis siis viga oleks?Pirx kirjutas: Kas suunatuled ka jupsivad.Ma mõtlen, et vahepeal vilguvad kiiremini?
Mul nimelt vasak suunatuli vilgub kohati algul umbes 4-6 plõksu kiirelt ja siis hakkab normaalselt vilkuma.
sa rääkisid midagi tulede vahetusest.Kas sa vahetasid ära ka tagatuled, panid dioodtuled? Kui mina vahetasin,siis jäeti minul eelmiste tulede kaks pirni väljaspoole tuld põlema, et kompuuter ära petta.Ja kui üks nendest pirnidest läbi läheb, annabki komuuter vea, kuigi kõik tuledes olevad pirnid on korras.sv-en kirjutas:suuna tuled töötavad ideaalselt...
BMW 525 td E39
sul on ka tuled vahetatud? Sama jutt, et kõik normaalselt töötaks, peab väljaspoole tuld kaks pirni põlema jätma.523 kirjutas:Mis siis viga oleks?Pirx kirjutas: Kas suunatuled ka jupsivad.Ma mõtlen, et vahepeal vilguvad kiiremini?
Mul nimelt vasak suunatuli vilgub kohati algul umbes 4-6 plõksu kiirelt ja siis hakkab normaalselt vilkuma.
BMW 525 td E39
xenonid paigaldatud juba tehase poolt ja ega ma sellest vastusest suurt midagi aru ei saanud mis viga mida tegema peaks, jamab ainult vasakpoolne.Pirx kirjutas:sul on ka tuled vahetatud? Sama jutt, et kõik normaalselt töötaks, peab väljaspoole tuld kaks pirni põlema jätma.523 kirjutas:Mis siis viga oleks?Pirx kirjutas: Kas suunatuled ka jupsivad.Ma mõtlen, et vahepeal vilguvad kiiremini?
Niipalju kui mina tean, ei kontrolli tulemoodul suunatulesid ja nende kohta ka Check-Controlis veateadet ei ole. Läbi põlenud suunatulepirnist annabki märku 2x kiirem vilkumine (ka armatuuri märgutuled).
Selle lambipirni pagasiruumis võiks asendada töökindlama ja hooldusvaba takistiga.
Selle lambipirni pagasiruumis võiks asendada töökindlama ja hooldusvaba takistiga.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Lihtsalt jätad kuskile algse pirni alles (elektriliselt samas vooluringis, kus ta ennegi oli), ainult et ta valgus ei paista enam välja. Kui see koormus ahelas alles on, siis tuledemoodul ei pahanda. Aga nagu öeldud, on lollikindlam lambipirni asemel tavaline takisti panna, sama suure takistusega muidugi.
Vt siia: http://www.750i.de/d/backlight.htm
Vt siia: http://www.750i.de/d/backlight.htm
Priit
"Targad" mehed rääkisid mulle, et ei ole mõtet pirne takistitega asendada, sest need pidid liiga kuumaks minema. Ja mul põlevad siiani ees ja taga pirnid-aastas korra tuleb kõik välja vahetada.priitv8 kirjutas:Niipalju kui mina tean, ei kontrolli tulemoodul suunatulesid ja nende kohta ka Check-Controlis veateadet ei ole. Läbi põlenud suunatulepirnist annabki märku 2x kiirem vilkumine (ka armatuuri märgutuled).
BMW 525 td E39
Tonnk kirjutas:oli ka sama probleem ja sai proovitud pirne küll yhtepidi vahetada küll teisipidi aga lahendus oli piinlikult lihtne, nimelt tagaklaasil oleva piduritule pirn oli saba andnud ja seda nagu ei märganud kontrollida.
SUURED TÄNUD

täpselt nii oligi aga ise ei oska seda vaadata...
523 AT '96