E34 Välistemperatuuri näidik
E34 Välistemperatuuri näidik
Probleem selline,et kui auto kaua seisab näitab õigesti, aga kui sõitma hakkad siis läheb temo 35kraadini jne. kas kellelgi on enne sellist probleemi olnud, või äkki keegi teab kuidas seda lahednada?
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mul kisub ikka miinustesse.
ei ole viitsinud vaadata kas kuskil mingi kontakt jamab või juhe kuskil katki.
kohapeal kui on seisnud siis on +5 ja nii kui sõitma hakkan siis -25
ei ole viitsinud vaadata kas kuskil mingi kontakt jamab või juhe kuskil katki.
kohapeal kui on seisnud siis on +5 ja nii kui sõitma hakkan siis -25
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
ostsin uue anduri aga ikka näitab -37c, autol mille pealt ma ta sain ta töötas, nii et andur korras. aga muidu kas see on ka oluline kumb juhe kumma anduri otsa külge läheb? keegi jopski on mu autol selle pistiku sealt ära kaotanud ja tuleb otse juhtme külge see andur panna.
on muidu keegi kuskil õpetusmaterjali kohanud selle kohta kuskaudu selle anduri juhtme teekond üldse kulgeb?
on muidu keegi kuskil õpetusmaterjali kohanud selle kohta kuskaudu selle anduri juhtme teekond üldse kulgeb?
Kuna tegu põhimõtteliselt takistiga mille takistus muutub temperatuuri muutudes, on väga tähtsad igasugu ühendused. Ehk siis üldjuhul anduri ja juhtme vaheline pistik. Ma ise jubisin ka hulk aega et andurit korralikult näitama saada, üldiselt kui klemmid juba rohelised siis ta ei saagi õieti näidata. Omal jubis ta ka peale klemmide puhastamist, tööle sain lõpuks pistikus torusid rohkem kokku pigistades. Juhtmete polaarsus ei ole oluline.
Mingil variandil on vist temp andur udutulede juhtmetega ühes pundis, ehk siis üks võimalik ühendus veel kapoti all suur ümmargune liitmik, samas teisel autol ei olnud läbi selle pistiku.
Mingil variandil on vist temp andur udutulede juhtmetega ühes pundis, ehk siis üks võimalik ühendus veel kapoti all suur ümmargune liitmik, samas teisel autol ei olnud läbi selle pistiku.
BMW E34 525i touring