Konditsioneeri lülitamisel mootor jamab
Konditsioneeri lülitamisel mootor jamab
Niisiis kui lülitan kondi sisse on tühikäigul kohe tunda, et mootor hakkab vibreerima.
Sõitmisel hakkab ka nagu tõmblema.
Kondi väljalülitamisel töötab nagu kõik OK.
Millest ja kus saaks abi?
Re: Konditsioneeri lülitamisel mootor jamab
kompressoril on midagi viga, hakkab kinni kiiluma vms (vajab täitmist äkki). see poobki mootori kinni.Aumees kirjutas:Niisiis kui lülitan kondi sisse on tühikäigul kohe tunda, et mootor hakkab vibreerima.
Re: Konditsioneeri lülitamisel mootor jamab
Kuskohas oleks sellisele hädale kõige mõistlikum abi otsida?aise kirjutas:kompressoril on midagi viga, hakkab kinni kiiluma vms (vajab täitmist äkki). see poobki mootori kinni.Aumees kirjutas:Niisiis kui lülitan kondi sisse on tühikäigul kohe tunda, et mootor hakkab vibreerima.
www.bmw.ee ehk UM ma arvan
Jep. Õhku tempereertakse ju nupust. Ja kui ikka oled valinud salongi 22*C siis kliimaseade hoolitsebki selle eest, et see õhk oleks 22 kraadi. Sõltumata sellest, kas A/C on sees või väljas.Nu kirjutas:talvel siis kui tahan sooja sise õhku on ikka kont ka ametis külmutamise/kuivatamisega
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
kliimaautomaatik jah hoolitseb selle eest aga mu küsimus polnud ju üldse selle kohta.
On süda talv, väljas -20. Autos on soojendus keeratud põhja ja kont ei ole sees. Mingit regullimist ei toimu. Puhub täiega kuuma. Kui nüüd panen siseõhu peale, siis hakkab kont tööle, et õhku kuivatada nagu ütled? Ühtlasi kont ka jahutab ju
Ma ei mõista miks see süsteem nii on tehtud, suvelgi ebaloomulik, ammugi talvel...
On süda talv, väljas -20. Autos on soojendus keeratud põhja ja kont ei ole sees. Mingit regullimist ei toimu. Puhub täiega kuuma. Kui nüüd panen siseõhu peale, siis hakkab kont tööle, et õhku kuivatada nagu ütled? Ühtlasi kont ka jahutab ju

Ma ei mõista miks see süsteem nii on tehtud, suvelgi ebaloomulik, ammugi talvel...