Ma ei saa aru, miks seostatakse alati "rullnokka" BMW`ga. Sellise elustiiliga noori-vanu frukte jagub iga margi esiistmele liikluskultuuri ruineerima .
Antud artiklis ei ole seda auto marki kordagi mainitud, kuigi jah, terve metsaalune oli neid täis (suht levinud mark siiski Eestis ju), peale meie seltskonna (meil olid autod parklas rivis

). Üldiselt ei saa ma üldse aru, miks seda väljendit on artiklis kasutatud.
Rannaäärne telkimisala on seal ligi kilomeeter pikk (meie olime ühed viimased) ja ulatub sadu meetreid veel metsagi, nii et see läbu võis toimuda kus iganes. Ja usun, et nendest sadadest puhkust veetvatest inimestest ei olnud meie ainukesed, kes olid suutnud "Meie Mehe" CD endaga kaasa võtta. Kui õieti nüüd mäletan, siis see plaat mängis ainult esimesel õhtul...aga lärmi ja lällamist selle ümber kindlasti ei toimunud. Pigem vaatasime kõik pingsalt, kuidas loojuv päike suudab Viljari grillil liha paremini küpsetada, kui seal all, veel hõõguma hakkamist ootavad söed teha suudavad

:D:D! Hommiku kella 7-ni ei toimunud meil samuti midagi, mõlemal päeval oli saavutatud TÄIELIK vaikus juba kuskil kella 3 ajal. Muusika selleks ajaks oli juba ammu kinni keeratud, kuna Viljar, jälle, (õhtu staar) sulges oma "telgi" raudukse ja uinus põlevate park?tulede saatel kõrgete mändide alla ilma, et mõni urisev koer või tige naaber teda segama oleks tulnud

!
Ka poes viinavooris öösel ei käidud, piisas täiesti kaasavõetud kraamist, et mitte tõusvat päikest näha

Kui selleks (poes käiguks) oleks olnud ka mingi vajadus, siis purjus juhti rooli poleks kindlasti pandud, kuna mina olin täiesti kaine kõik need päevad.
Julgen täie kindlusega väita, et selle artikli kirjutamiseks saadud inspiratsioon on ammutatud hetke pingete ajel, suurest vihast värisedes üksiku männi all istudes, kus kaela langevad käbid masendust veelgi suurendasid. Kindlasti ei ole siin silmas peetud meie seltskonda!!!
Ootan juba huviga lähenevaid Klubi Suvepäevi ja soovitaksin siinkohal ka inimestele puhkamiseks õige koht valida