või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ?

Udutulesid ei tohi kasutada lähitulede asemel. Aga päevatulesid küll - spets päevatuled, näevad välja umbes nagu udutuled, aga märgistused ja kõik on õige.kimmo kirjutas: samas on mul siiani selgusetuks jäänud, kas udutulesid võib kasutada lähitulede asemel. üks ütleb nii, teine naa. ka politseinikud. see on suuresti tingitud seaduse kehvast sõnastusest.
kimmo kirjutas:udutulede kasutamine koos lähituledega on päevasel ajal minuteada keelatud...Algselt postitas cz_special
tahan vahetada e36-e esi stanget ja ka uusi lisatulesid panna, orig peaks need vist udutuled olema ? kas kõik e36-ed sõidavad linnas udutuledega ringi ?
või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ?![]()
samas on mul siiani selgusetuks jäänud, kas udutulesid võib kasutada lähitulede asemel. üks ütleb nii, teine naa. ka politseinikud. see on suuresti tingitud seaduse kehvast sõnastusest.
halva nähtavusega (pimedas) võib kasutada udutulesid koos lähituledega.