Jätkem romulad välja! Ja see ei ole ostu soovi teema vaid sondeerin maad!

296.85 käibemaksuga?Roger10 kirjutas:UMis on neil ikka SELLISED hinnad! Ei taha nagu siin mainidagi, võite rabanduse saada. Vargapoistele ma ei tahaks oma raha niisama küll loovutada.
Sa vist räägid hoopis teistest liistudest. 400 maksavad ukse pealsed plastliistud. Ja ma võiksin Sulle ühe täitsa kinkida, kui ma seda ainult minema poleks visanud. Kuna sel liistul on sees metallkarkass, siis ei õnnestu reeglina romulast leida sellist, mis otstest juba ei irvitaks. St. otsmiste tüüblite külge ta enam kinni ei jää.Roger10 kirjutas:UMi hind oli 400.- tk! Seega 1600.- usteliistude peale ma panema küll ei hakka. Ma eelistan pidureid. Liistud lõppkiirust ja sõiduturvalisust ei tõsta ega vähenda, pidurid aga turvalisust küll.
Minu meelest on siin ju selgesõnaliselt öeldud, et romulate variant ei sobi.Roger10 kirjutas:Kas keegi on kursis kust neid võiks peale UMi soetada. Seal on ikka hirmus kirves tüki hind!![]()
Jätkem romulad välja! Ja see ei ole ostu soovi teema vaid sondeerin maad!Kuigi huvi on olemas.