Väike ülevaade ehk? Ilm on möga, eriti streetrace'iks, sajab ja öösel sadas eriti kõvasti (gogo telkimine!

10 000 inimest pole (õnneks) kuskilt näha, heal juhul paar tuhat ja kujutan ette, et korraldajad on väga õnnelikud kui enam-vähem 0 jäävad asjaga. Hea külje pealt on muidugi Marcel Woods ja tema set. Lihtsalt uskumatu mees ja uskumatult hea muusika, vend oli täiesti omas mahlas ja nautis kogu oma tegevust. Aga selline maailmaklassvend nagu Michael Splint mängis vahepeal ainult minule ja mu sõbrale terves angaaris.

Politseinikke näha eriti ei ole, vahepeal ühe tiiru tegid. Turvasid on arvatavasti rohkem seetõttu, et oodati rohkem rahvast, aga 2000 inimese peale on see täitsa OK.
Inimesed...on sellised seal nagu ma kartsin, perssejooned ja kommi laksu all hüppavad ringi, ise sittagi aru ei saa, kes ja millal esineb.
Prügikaste on ainult esinejate alal, seal, kus telgitakse tuleb ise hea vaadata, et sodi kuskile suvaliselt maha ei viska, vaid korjata kilekotti vms. Kiirendusel olid positiivse küljena kohal Ando ja Pesur

Mujal maailmas oleks selliste DJde peale rahvas megalt kohal ja naudiks neid täiega ka ilma piixus olekuta, aga Eestis on valdavalt mingid Ida-Virumaalt või maakolkast tressipükstes kutid ja silmituks joonud naisterahvad.
Minu ülevaade on minu ja mu sõprade isiklik arvamus.