525 tds
-
- Huviline
525 tds
küsimus siis selles et palju on selle mootori kütuse kulu...ja kuidas on vastupidamisega mõtlen just neid 105kw mootoreid aastateni 1995
- headache
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e46 320dAT '05
ise olen universaali omanik.. nu maanteel võtab 6-7 linnas veidi rohkem all on suhteliselt lai kumm ka 225 viimane näitaja mis pakkuda on 50 liitriga 660 km siis hakkas tuli põlema ja see pole ainult maantee sõiduga vaid igalpool.. diisliga sõites peab ise ka ökonoomselt mõtlema mitte tallama
muidu hea mootor jõudu ja ökonoomsust ikka on..

endal oli ka 525tds 92a automaat, 100% linnas oli ca 10-12 l/100km
see on tegelt norm,sest ega ma eriti ei ökonoomitanud ka, loe mis teised kulu kohta veel kirjutavad--->
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
äsja soetasin endale 530d 2000a ja sellel on 100%linn 10-12 kui vajutada ka ja maanteel on 6,5-8 vastavalt sõidu stiilile...
põhimõtteliselt on 2,5 ja 3,0 kulud samad aga 3.0 on ikka palju erksam
see on tegelt norm,sest ega ma eriti ei ökonoomitanud ka, loe mis teised kulu kohta veel kirjutavad--->
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
äsja soetasin endale 530d 2000a ja sellel on 100%linn 10-12 kui vajutada ka ja maanteel on 6,5-8 vastavalt sõidu stiilile...
põhimõtteliselt on 2,5 ja 3,0 kulud samad aga 3.0 on ikka palju erksam
530D
mul 525tds touring 1993a. Pikemal sõidul (skandinaavia maad) keskmine 6,8 täies lastis sõites ja kasutades ka kiirteid 120-140-ga. Eks see mootori variant ongi mõeldud eelkõige kiiremateks sõitudeks pikematel otstel. Aastaringselt saan hakkama alla 9. Ehk ainult linnas sõites läheb kümneni aga muidu jääb siiski alla. Rammu mootoril jagub aga võrrelda 2,5 bensukaga siiski ei saa, rääkimata suurematest.
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
-
- Huviline
diisli puhul kui ta korras on siis ei mõelda eriti kulu peale ja kui diisel siis ikka automaat ning see liiter siia sinna ei ole ju määrav, kuigi vahe on täiesti olemas kui nüüd pingsalt jälgida neid kulusid ja seda siis manuali kasuks, samas sõidumugavuse kohapealt ei ole manuaalil mingeid eeliseid ja jääb oluliselt automaadile alla
Ma ütleks, et kellele tütar, kellel ema.alts20 kirjutas:diisli puhul kui ta korras on siis ei mõelda eriti kulu peale ja kui diisel siis ikka automaat ning see liiter siia sinna ei ole ju määrav, kuigi vahe on täiesti olemas kui nüüd pingsalt jälgida neid kulusid ja seda siis manuali kasuks, samas sõidumugavuse kohapealt ei ole manuaalil mingeid eeliseid ja jääb oluliselt automaadile alla
Minu auto viimased kulud:
trass 6-6,5 l sajale
linn 8-9 l sajale
525 tds 92a. manuaal
Mercedes EQS 450+ 2022
nõustun selle väitegaViljar kirjutas:Ma ütleks, et kellele tütar, kellel ema.alts20 kirjutas:diisli puhul kui ta korras on siis ei mõelda eriti kulu peale ja kui diisel siis ikka automaat ning see liiter siia sinna ei ole ju määrav, kuigi vahe on täiesti olemas kui nüüd pingsalt jälgida neid kulusid ja seda siis manuali kasuks, samas sõidumugavuse kohapealt ei ole manuaalil mingeid eeliseid ja jääb oluliselt automaadile alla
Minu auto viimased kulud:
trass 6-6,5 l sajale
linn 8-9 l sajale
525 tds 92a. manuaal

525dt touring 93a
Mul autoks 525td 98a.-maanteel piloodiga sõites 3,5-4L keskmist näitab kompu 5L-mul ka enamusajast naine roolis, nädalavahetusel lubab mul ka sõita.Mul vahetatud peapihusti ja pumba kaan ka paika pandud.Veljo_V kirjutas:94 tds ja asi selles et kui naine sõidab on auto ikka päris öko maanteel 6l ja kohapeal 8l. Minul aga siis ligi 2 l suurem küttekulu.Olari525 kirjutas:mul on 94 aasta 525tds automaat ja linnas tuleb ikka 11 l 100 km ära. trassil sõites on kütuse kulu kuskil 7-8 olenevalt kiirusest
BMW 525 td E39