!!! EBK suvepäevad. JÄRELKAJA !!!
aga anna märku kui töölt tulema saad, kuna suvepäevade muutunud asukoha tõttu sõidan ka ise ikka see nädal pärnu ja arvatavasti varem kui see kolonn mis siit tallinnast liikuma hakkab. Mis ma sellega öelda tahan, et Pärnu rahvas võiks ju koos minna, vahet pole mis kell?AARE530 kirjutas:Oot, kas siis nagu plaanilist suvepäevadele tulekut enam ei olegiTarmo kirjutas:Ma arvan et me siis ka astume teie juurest sealt läbi kas siis reedel või laupäeval.
Kuna ise oleme arvatavasti pärnus nädalavahetusel.Nimi sul ju kirjas, mis sa pullid, Tarmo
Mis puutub minu tulekusse, sisi kellaaega ei oska ma hetkel öelda, millal täpselt töölt pääsen, kuid usun, et enam-vähem 18 keerus peaks küll vaba olema. Või siis haagin Pilel ja Dreyga punti. Või kiman üksi, kui hiljaks jään
Kahjuks pean hakkama palju varem minema, kuna uued tuled regullimatta ja suht halb s6itaPille kirjutas:Mina lähen. Aga ma stardin tõenäoliselt umbes poole 8-8paiku, sest tulen linnast töölt ja veidi vaja pakkida ka. Kas see sobib sulle? Kui jah, siis võiks täitsa koos sõitadrey kirjutas:Huvitav kas keegi rapla kandist kah läheb?
Oleks lahe koos minna

ok, eks ma siis rühin üksi tulla.drey kirjutas:Kahjuks pean hakkama palju varem minema, kuna uued tuled regullimatta ja suht halb s6itaPille kirjutas:Mina lähen. Aga ma stardin tõenäoliselt umbes poole 8-8paiku, sest tulen linnast töölt ja veidi vaja pakkida ka. Kas see sobib sulle? Kui jah, siis võiks täitsa koos sõitadrey kirjutas:Huvitav kas keegi rapla kandist kah läheb?
Oleks lahe koos minna

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Kle seekord jälle natuke plaanid muutusid.AARE530 kirjutas:Oot, kas siis nagu plaanilist suvepäevadele tulekut enam ei olegiTarmo kirjutas:Ma arvan et me siis ka astume teie juurest sealt läbi kas siis reedel või laupäeval.
Kuna ise oleme arvatavasti pärnus nädalavahetusel.Nimi sul ju kirjas, mis sa pullid, Tarmo
Mis puutub minu tulekusse, sisi kellaaega ei oska ma hetkel öelda, millal täpselt töölt pääsen, kuid usun, et enam-vähem 18 keerus peaks küll vaba olema. Või siis haagin Pilel ja Dreyga punti. Või kiman üksi, kui hiljaks jään
Aga kui õnnestub siis astume sealt läbi ja vaatame ikka rahva üle.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Nooh, kuna ma hetkel Tallinnas pesitsen ja töötan, tuleba ka Tallinnast mingi 200km keerdu, ja Tallinnast on ikka rohkem kui 1 tulijaCeed kirjutas:Sellega läks nüüd küll vähe sitasti![]()
Rakverest on üle 200km sinna... ja ei oska öelda kas rahakott võimaldab nii pikka sõitud ette võttaAga ma annan endast parima.. huvitav palju üldse rakvere raffast veel peale kohamuutust tulemas on
![]()

Püüan olla ka kell 18.00 laagri parklas kui saan õigeks ajaks laevalt maha, võib ka juhtuda, et hilinen 10-15 min. sel juhul saan teid kätte ja vahetan viimase (kolonnis liikuja) välja 

Viimati muutis arnie, 09.08.2006 20:41 54, muudetud 1 kord kokku.
E32 750i 220kW 

Suur bomo seal ülalpool pilvi loobib kaikaid kodarasse.
Esiteks ei saa reedel tulla, kuna suur jumal on inimesed pannud mu peale viha kandma ja ma pean terve laupäevase hommiku neid rahustama...
Teiseks hakkas mu oma BMW ka nüüd tõrkuma, deem
Näeb mis saab, laupäeval kell 17:00 on vist õnn õuel alles...
terv Are
Esiteks ei saa reedel tulla, kuna suur jumal on inimesed pannud mu peale viha kandma ja ma pean terve laupäevase hommiku neid rahustama...
Teiseks hakkas mu oma BMW ka nüüd tõrkuma, deem
Näeb mis saab, laupäeval kell 17:00 on vist õnn õuel alles...
terv Are
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
Re: suvepäevad
Mina sooviks siis ka rahulike kulgejatega ühineda. Äkki oleks võimalik, et stardiks 18:30? Kuna mul vaja peale tööd kodust läbi sõita ja jõuaks vb alles peale 18:00 sinna Laagri maksimarketi juurde.miquell kirjutas:sama siin, et millal on start rahulikult kruiisiatele? Rahvas kes tahab rahulikult kulgeda Laagri Maksist Lemmesse võiks siin märku anda siis paneks gruppi kokku ja lepiks ka kella aja kokku kogunemiseks![]()
rahulik grupp:
1. miquell 525 TDS Touring e34
2. reino
3.Aimar
4.Martin 1
5.Janek
6.
7.
8.
6. Kustas, 520i Touring e34
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Mulle tundub, et enamusel on ilusasti makstud ja usun, et tulevad kõik ilusti kohale. Siiani pole veel keegi ära öelnud.Ceed kirjutas:Sellega läks nüüd küll vähe sitasti![]()
Rakverest on üle 200km sinna... ja ei oska öelda kas rahakott võimaldab nii pikka sõitud ette võttaAga ma annan endast parima.. huvitav palju üldse rakvere raffast veel peale kohamuutust tulemas on
![]()
Mercedes EQS 450+ 2022
mina ju ütlesin ära... aga see ei ole kaotus.. tegelikult on mul kahju, et ma ei saa tulla... minu plaanid olid seotud mustvee ja kauksiga... ümber ma neid ei muuda ja pidutsen siis üksi peipsi kaldal... kusjuures teen ka grilli ja keegi ei kurda selle üleViljar kirjutas: Siiani pole veel keegi ära öelnud.

E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Pille kirjutas:Sama mure, võitlen oma autoga. Ja suvepäevadele pean tulema opeligaAre kirjutas: Teiseks hakkas mu oma BMW ka nüüd tõrkuma, deem
terv Are
hehee ma võitlen kaa lekkiv radikas hetkel ja esisilda tekkind kolks

tavaliselt ongi et masinad tõrguvad enne suur üritusi
kuna me rivis lähme siis pole nagu hullu külma närvi ikka leiabraimo_r kirjutas:reede kella 6 paiku ei ole kõige parem aeg tln-prn trassil liikumiseks, nii et soovin külma ja tugevat närvi.

samas vahepeatuse saaks teha märjamaa statoilis näiteks