E39 Esiratta juures midagi kõliseb.
E39 Esiratta juures midagi kõliseb.
Tere,
Asi siis järgmine autoks 528 97a ja auklikul teel sõites on esiratta juurest kosta mingit kahtlast kõlinat.Oskab keegi ehk nõu anda mis see seal kõliseb.
Asi siis järgmine autoks 528 97a ja auklikul teel sõites on esiratta juurest kosta mingit kahtlast kõlinat.Oskab keegi ehk nõu anda mis see seal kõliseb.
-
- Huviline
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Mul sama häda aga autoks e34.
Mul on kõik kettad liiga õhukeseks kulunud ja isegi pisikestes lohkudes on selline kõlin ratastes et häbi sõita.
Mul on kõik kettad liiga õhukeseks kulunud ja isegi pisikestes lohkudes on selline kõlin ratastes et häbi sõita.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- Kristjan_T
- Huviline
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Tänud, siis minu kahtlused osutusid õigeks. Aga a jupi hind on küll nüüd kirves, usun et b peaks ka asja ära ajama.
Keegi teab kuidas selle puksi rahvakeelne nimetus on?

Viimati muutis erik, 12.07.2006 23:14 45, muudetud 3 korda kokku.
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Minu kahtlused ei osutunud õigeks, asi oli siiski klotsis endas.erik kirjutas:Tänud, siis minu kahtlused osutusid õigeks. Aga a jupi hind on küll nüüd kirves, usun et b peaks ka asja ära ajama.
Kolvi poolsel klotsil on nimelt selline klambri moodi asjandus tagaküljel.
Tuli kõigest seda pisut laiali rohkem pingutada ja voilaa.
Selline lihtne asi siis

Re: E39 Esiratta juures midagi kõliseb.
Minulgi oli sama probleem.ypoiss kirjutas:Tere,
Mõlema esiratta ptduriketta taga olev plekist kivikaitse oli lahti.
Tagapiduril oli üks klamber puudu. Eriku antud joonisel on see number 3.
Piduriketta tolmu/kivikaitse plekk. Mul tegi ka E39 korralikku plärinat, kui vanalinnas sõita. Lisaks on neil plekkidel loll komme kinnituste juurest katki minna ja läbi roostetada.523 kirjutas:Minu masinal koliseb ka juhipoolne esimene ots, plekk kinni ja klotsid äsja vahetatud ning kinni. Kolises enne klotsi vahetust ja koliseb ka edasi.
Sai täna UM-s sama murega käidud.Prooviti ilma piduri suportita,vahetati rattalaager, jäeti ketas ilma kaitseplekita, tõsteti ringi amordid ning loomulikult kontrolliti üle kogu sild, aga positiivse tulemuseni täna ei jõudnud. Kui kellelgi veel mõtteid, siis oleks tänulik nende eest ! ( Kolin siis vasaku ratta juures, kui sinna vastu lüüa)
Amordi test oli minu masinal norm kolises enne ja koliseb edasiAimar kirjutas:Mu autol kolises näiteks täiesti tühjalt käiv amort.

Anna siis teada kui murega ühelepoole saad mis kolisesmel10 kirjutas:Sai täna UM-s sama murega käidud.Prooviti ilma piduri suportita,vahetati rattalaager, jäeti ketas ilma kaitseplekita, tõsteti ringi amordid ning loomulikult kontrolliti üle kogu sild, aga positiivse tulemuseni täna ei jõudnud. Kui kellelgi veel mõtteid, siis oleks tänulik nende eest ! ( Kolin siis vasaku ratta juures, kui sinna vastu lüüa).
BMW
ASI SAI KORDA KIVID OLID PIDURIKETTA KAITSE VAHEL.523 kirjutas:Amordi test oli minu masinal norm kolises enne ja koliseb edasiAimar kirjutas:Mu autol kolises näiteks täiesti tühjalt käiv amort.![]()
Anna siis teada kui murega ühelepoole saad mis kolisesmel10 kirjutas:Sai täna UM-s sama murega käidud.Prooviti ilma piduri suportita,vahetati rattalaager, jäeti ketas ilma kaitseplekita, tõsteti ringi amordid ning loomulikult kontrolliti üle kogu sild, aga positiivse tulemuseni täna ei jõudnud. Kui kellelgi veel mõtteid, siis oleks tänulik nende eest ! ( Kolin siis vasaku ratta juures, kui sinna vastu lüüa).