Mis rahvas arvab? Võiks äkki millalgi see nädal asja ära korraldada? Talv juba tulemas

Arvamust ootama jäädes,
Kustas
Toetan Hansu seisukohta, ma eriti ka ei viitsi kuskil a la marketi parklas või bensukas bronokkida. Võiks siis juba tõesti linnast välja sõita...kasvõi Türisalu pangaleHans kirjutas:Minu ettepanek on teha ikkagi konkreetne touringute kogunemine kuskil looduskaunis kohas ja siis ka mõned ilusad fotoseeriad lavastada. Mitte kuskil parkla veerul niisama jutustada.
(pole mul isiklikult sedaanide vastu midagi, löögu kampa kui soovi on)
Toetan mõtet. Parkla jätab sellise lasnamäe tunde. Kes tulijad oleks, need võiksid märku anda. Teeks nimekirja, st., siis saaks teada, et kas on mõtet asja korraldada. Aga samas saab ka näiteks neljast Touring'ust kena pildi seeria tehaHans kirjutas:Mitte kuskil parkla veerul niisama jutustada.
Jälle olen Hansuga nõus- mingi parklateema jätab tõesti sellise mulje, nagu mingitel nokkadel pole jälle midagi teha, siis on nii, et oh, lähme parklasse mulisema- suvi on kohe otsas ja miks mitte nautida veel seda, mida nautida saab, seega ilusat (veel) rohelist loodust. Ise ma küll sinna trügima ei hakka- ei ole mul touring ja iseasi ka, kas mul selleks aega on...Kustas kirjutas:Toetan mõtet. Parkla jätab sellise lasnamäe tunde. Kes tulijad oleks, need võiksid märku anda. Teeks nimekirja, st., siis saaks teada, et kas on mõtet asja korraldada. Aga samas saab ka näiteks neljast Touring'ust kena pildi seeria tehaHans kirjutas:Mitte kuskil parkla veerul niisama jutustada..
kas selline kellaaeg hilja ei ole juba, pime küll ei ole veel sellisel kellaajal, aga pilte pole enam kõige parem teha. Pigem sobiks mingi nädalavahetuse päev, näiteks pühapäeva pärastlõunalKustas kirjutas:Aga paneks päeva paika, et neljapäeval. Mingi poole seitsme/seitsme paiku saaks kusagil kokku ja vuraks loodusesse (?).siim_s kirjutas:Ega töögi enne kella 17-t ära ei luba
Vaidleks vastu. Pimedas tekivad varjud ja olenevalt foto-kaamera eristusvõimest jäävad need pildile veel pimedamad.Pille kirjutas:Pildid tulevad just pimedas kõige paremad
Pimedas ei tule pilte. Pilt vajab ikka valgust, seega räägime parem hämarast.siim_s kirjutas:Vaidleks vastu. Pimedas tekivad varjud ja olenevalt foto-kaamera eristusvõimest jäävad need pildile veel pimedamad.Pille kirjutas:Pildid tulevad just pimedas kõige paremad ;)
Valges tehtud (mitte just vastu päikest) pilte on võimalik hiljem arvutis palju paremini töödelda ja kui soov siis ka pimedaks muuta.
Ka täitsa pimedas annab pilti teha kui saab säriaja mitme minuti pikkuseks pannajjanno kirjutas:TerePimedas ei tule pilte. Pilt vajab ikka valgust, seega räägime parem hämarast.siim_s kirjutas:Vaidleks vastu. Pimedas tekivad varjud ja olenevalt foto-kaamera eristusvõimest jäävad need pildile veel pimedamad.Pille kirjutas:Pildid tulevad just pimedas kõige paremad
Valges tehtud (mitte just vastu päikest) pilte on võimalik hiljem arvutis palju paremini töödelda ja kui soov siis ka pimedaks muuta.
Mida hämaram, seda keerukam. Lihtsalt kogunemine ning "photoshoot" on ikka kaks eri asja. Vaevalt, et kõik viitsivad niikaua oodata, kuni hea pildi kätte saab.
Tuleks isegi kätt harjutama taas ning touringuid piiluma, kuid septembri algus on päris tihe. Pildistamisega võiks oodata, kuni puudel lehed värviliseks lähevad
jJanno
Meie arusaam pimedast on erinev :DPille kirjutas:Lähtusin sellest, mida on väitnud ja praktiseerib minu meelest parim (eelkõige auto-)fotograaf Tanel Murd ehk Freaker. Tal tulevad parimad pildid just päikeseloojangu ajal ja kottpimedas.
Iga päev on see nädal vihma lubanud.Kustas kirjutas:Ilm.ee andmetel lubab see nädal vihmaKõigi arvamused oodatud, et millal teha see kohtumine.