AutoBild ajakiri
AutoBild ajakiri
kuda siis raffale uus autoaajakiri ka meeldib? sai just autoleht tellitud, nüüd peab vist ühe veel võtma! Esimene number täitsa ok, kõige rohkem meeldis selline lause mis iseloomustab uue väljanägemisega X5-te "240 km/h ja 7 sec sajani teeksid au ka sportautole" 

Olen minagi seda meelt, et tegu väga hea ja sisuka väljaandega. Vähemalt avanumber on paljulubav. Ilusad selged pildid, palju lugemist. Isegi naine luges kodus paar artiklit ja leidid, et päris hea pereajakiri
Peatoimetaja on väga tugev, ning projekti on kaasatud ka naisi. See muudabki ajakirja sisukaks ja erinevatele inimestele lahedaks lugemismaterjaliks.
TM on sisult hoopis teistsugune ja hoopis laiemale sihtgrupile, mistõttu ilmselt väga suurt konkurentsi pole karta. Kuid Autolehele ma pikka iga ei ennustaks. Polnud seal enne eriti palju lugeda ning nüüd on AutoBild samas hinnaklassis kolm korda sisukam leht.

Peatoimetaja on väga tugev, ning projekti on kaasatud ka naisi. See muudabki ajakirja sisukaks ja erinevatele inimestele lahedaks lugemismaterjaliks.
TM on sisult hoopis teistsugune ja hoopis laiemale sihtgrupile, mistõttu ilmselt väga suurt konkurentsi pole karta. Kuid Autolehele ma pikka iga ei ennustaks. Polnud seal enne eriti palju lugeda ning nüüd on AutoBild samas hinnaklassis kolm korda sisukam leht.
E32 750i (1994)
Ainus, mis "Rooli Võim"-us peatoimetajaga tehtud intervjuus kõrva häirima jäi oli väide, et nad ei püüagi tehnilistesse detailidesse süveneda, vaid tahavad teha sellist piltidega easy-reading väljaannet.
Omal ajal ikka Za-Ruljom-is olid kõik skeemid-värgid sees, kuda oma Vaz-2101-le transistorsüüdet teha.
Omal ajal ikka Za-Ruljom-is olid kõik skeemid-värgid sees, kuda oma Vaz-2101-le transistorsüüdet teha.

Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Nojah, ilmselt see oleks liiga kitsas sihtgrupp, kellele lootes üle aasta siinmail ei eksisteeriks...priitv8 kirjutas:Ainus, mis "Rooli Võim"-us peatoimetajaga tehtud intervjuus kõrva häirima jäi oli väide, et nad ei püüagi tehnilistesse detailidesse süveneda, vaid tahavad teha sellist piltidega easy-reading väljaannet.

GS
No eks näis, kuidas järgmised numbrid tulevad - ma esimese baasil põhjapanevaid järeldusi ei teeks.Martin_R kirjutas: Kuid Autolehele ma pikka iga ei ennustaks. Polnud seal enne eriti palju lugeda ning nüüd on AutoBild samas hinnaklassis kolm korda sisukam leht.
Ja Autoleht mulle meeldib - kuigi viimane number oli kuidagi pettumus... liialt vähe praktilist inffi (hunnik uusi kättesaamatuid autosid ja siis need mingid peipsi "tankid" ning kasutatud autoks oli ka vähelevinud usakas)
ZaRuljom oli tõesti tase omaette - vanaisal kapi otsas kohvri sees alates 70ndate keskpaigast enamik numbreid alles

- wirx
- Huviline
- Peamine sõiduk: M5
- Kontakt:
suht norm ajakiri, nagu enamus made in germany, häirib ainult see, et ainult Olev ja Tarmo ajakirjanikest kasutavad tsipa tõsisemaid autosid, ülejäänud riisikate ja linna-autodega ringi sõidavad(juhul kui üldse sõidavad) Aga õnneks on AutoBild siiski saksa ajakiri ja suht palju saksamaal saksa markidest teste jms tehtud. Arvestades ajakirja mahutavuse ja hinna suhet 5+ 

BMW M5 V10