Mu 535'l näiteks kui on mingi 40l sees ei saa maanteel küll 50km läbides aru kas näidik läheb alla või mitte. Väiksema mootoriga saab vast veel vähem aru.dellu kirjutas:Ja vähe kahtlane ei tundunud, et peale 50km läbimist pole bensunäidik grammigi liikunud? Arvatavasti pidid ju ka enne seda linnas ringi sõitma.
seda on juba proovitud algatada, aga välja ei ole midagi tulnud. rahvas on nõus aitama, aga peaks olema keegi kes kasutajate andmed kokku koguks ja teeks listi kes mis piirkonnas aitab. samas taheti see teha salajaseks st. nähtav ainult neile kes ise on nõus aitama.martin1 kirjutas:tegelt selle teele jäämisega tekib selline asi et palju siinsed foorumi inimesed on nõus aitama hätta jäänud klubi liiget/huvilist kasvõi teelt ära lohistamisega ( pukseerimisega )
kui mul võimalust ja aega on tallinn ja selle lähiümbrus, võin tulla tee äärde jäänud klubi liiget/huvilist kuhugi vedama või lihtsalt aittama
53615727 - Martin
selles mõttes oleks see hea kui asi toimiks üle eesti ja kuna siin kasutajaid iga kandi pealt
Sobiks ka wap-i leht abistajate kontaktidega ... levi ikka on igal pool. Ja kui pole siis pole ka niiehknaa võimalik kellelegi helistada.Jaanus_P kirjutas:ma usun, et te olete nõus aitama, aga kui ma olen kusagil metsavahel siis ei ole mul interneti käepärast, et abi paluda. selleks oleks vaja teha eraldi prinditav nimekiri abistajate kohta.
siis tuleks teha mitu erinevat versiooni, kuna paljudel ei ole telefoni kus oleks olemas WAP! ja kui WAP ongi siis ei oska ta seda kasutada!Indrek_M kirjutas:Sobiks ka wap-i leht abistajate kontaktidega ... levi ikka on igal pool. Ja kui pole siis pole ka niiehknaa võimalik kellelegi helistada.Jaanus_P kirjutas:ma usun, et te olete nõus aitama, aga kui ma olen kusagil metsavahel siis ei ole mul interneti käepärast, et abi paluda. selleks oleks vaja teha eraldi prinditav nimekiri abistajate kohta.
jees, mina olenAre kirjutas: Tehke järgi, on teist keegi kaks korda teepääle jäänud ühes päevas?