kas keegi oleks nii tore

tagasisidet palux kas otse siia teemasse või kui vargapoistele ei taha avalikustada siis PS.
Ette tänades....
See ei ole hea mõte - see kustutab ka veakoodid. Pärast käid teeninduses nagu lollakas oma muresid kurtmas - arvuti pannakse järgi ja ühtegi viga ei näita...Veljo_V kirjutas:võid ka aju massi katkestada
See võib nüüd rumal jutt olla aga niimoodi võib ketrab varas sul aku tühjaks ju. Mul oli kolmesel nii, et ei võtnud starterit taha enne kui nuppu polnud mõjutatud teatud viisil. Sama efekt nagu immol siis.Jaanus_P kirjutas:30 on bensiinipumbast tulev pluss, 85 on mikrolülitist tulev pluss, 86 on - miinus juhe ja 87 on väljaminev juhe.
aga parem käiaku aku kohapeal tühjaks kui viib auto minema! ja ega mina siis mingi elektrik ei ole.... ma niisama siin postitanNu kirjutas:See võib nüüd rumal jutt olla aga niimoodi võib ketrab varas sul aku tühjaks ju. Mul oli kolmesel nii, et ei võtnud starterit taha enne kui nuppu polnud mõjutatud teatud viisil. Sama efekt nagu immol siis.Jaanus_P kirjutas:30 on bensiinipumbast tulev pluss, 85 on mikrolülitist tulev pluss, 86 on - miinus juhe ja 87 on väljaminev juhe.
See on vale jutt, veakoode tyhi aku ära ei kustuta!Silwer kirjutas:See ei ole hea mõte - see kustutab ka veakoodid. Pärast käid teeninduses nagu lollakas oma muresid kurtmas - arvuti pannakse järgi ja ühtegi viga ei näita...Veljo_V kirjutas:võid ka aju massi katkestada