e39 või e36 omasi ei anna kuidagi kompunnida?
kui kellelgi mõni hea idee siis kuulaks ära

Sama siin mis originaal tuledel viga onAARE530 kirjutas:Pane jah mingid jurad sinna etteArvad, et on siis vinge või? Ennegi nähtud neid teiste mudelite tuledega aparaate ja üldjuhul on see tõsine p**k- kui E34-le paned uuema mudeli tuled, siis sellest küll head nahka ei tule. Ja eriti veel, arvestades, kuidas su küsimus formuleeritud on- ''kas saab lihtsalt sobitada?''- ei tule sealt vist muud kui p**k. Tõsine meistrimees sellist küsimust ei esita- isegi kui on teada, et disaini koha pealt mingit erilist sedöövrit ei tule...
Vabandan oma sarkasmi, aga selliste teemade peale ei oska ma rõõmsat wink'i teha...
Ära vaeva oma pead nii nõmedate asjadega,pane raha parem tehnilisse korrasolekusse,helitehnikasse,valuvelgedesse vms.t2g kirjutas:kas saaks lihtsalt sobitada ette ühe klaasi all olevaid tulesid?
e39 või e36 omasi ei anna kuidagi kompunnida?
kui kellelgi mõni hea idee siis kuulaks ära
Ok, see on igaühe enda asi, mida ta enda autoga teeb, aga no milleks sellist asja vaja on? Ega see ei ole ju nii, et nüüd e38 tuled paremini valgustavad. Tahad e38 look'i, no fak, osta e38.Tarmo kirjutas:kusjuures nägin ühte e32 millel olid ees e38 tuled ja need olid küll väga viisakalt sinna paigaldatud.
Valgustavad või mitte, aga endale on enamus ju valged suunad ette ja taha ostnud, milleks siis seda vaja on, et paremini suunamärguannet edastada? Ei lihtsalt nad näevad paremad välja.Kustas kirjutas:
Ega see ei ole ju nii, et nüüd e38 tuled paremini valgustavad. Tahad e38 look'i, no fak, osta e38.
Originaal või mitte aga mingit reaalset kasu nendest sellest ju ei saa(või saab?), pigem ikka edevuse värk rohkem. Ka mul endal on valged suunad ja nad tõesti näevad paremad välja.Margus525i kirjutas:Valgeid suunatulesi e34-le pakutakse ka originaale, ning mis seal salata, enamus juhtudel on ka tulemus märgatav, erinevalt nendest "pleks plönnidest"
Minu arust on kõik bmw mudelid väga kenad ja ma ei põe, ma lihtsalt mäletan, et keegi siin foorumis promos laia neeru, laites kitsast, kuna see pidi väga e30-lik olema.Margus525i kirjutas: Btw, E30 on väga kena mudel, seega ära põe oma auto nina sarnasust E30-ga
Hoolimata sinu põlgusest nende "junnide" kohta on minul siiski säilinud huvi nende "pleks plõnnide" vastu.Margus525i kirjutas: Kui sul ikka tahtmine, need junnid oma autole ette surada, siis uuri alts20 käest, tal vist oli miskit inffi nende kohta.