E34 TDS Touring Tagaluugi küsimus
E34 TDS Touring Tagaluugi küsimus
Küsimus siis selline, et kui kergelt peaks lahti käima E34 Touringu tagaluuk? Nimelt enda autol pean tõstma luugi päris kõgele, et seisma jääks ja kui üleval on siis seisab ilusasti ega vaju alla. Mina saan sellega hakkama (olen tugev), aga naine ei jaksa üldse luuki üles tõsta.
Kuidas teistel touringu omanikel luuk käib ja kas luugi amortide vahetus näiteks teeks luugi avamise kergemaks?
Kuidas teistel touringu omanikel luuk käib ja kas luugi amortide vahetus näiteks teeks luugi avamise kergemaks?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
arvatavasti jah amordid läbi, mul piisab vaid luuki katsuda ja jookseb ise ülesse.
http://www.matrix-salong.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
sa kontrolli seda. luugi keskel asub üld luugi avamise lüliti /link ja paremal on ülemise luugi avamise lüliti/link
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Lõpuks tagaluugi amordid õnnelikult vahetatud ja luuk liigub väga hästi. Huvitav on veel see, et ka luugi kinni panemine läks kergemaks. Kõige odavam oli osta UM-st 755 EEK-u tükk.
Väike näpunäide kah, kui keegi oma autol neid amote vahetama hakkab siis tasub tellida kohe ka amordi kinnitused, mis amorte auto kere küljes kinni hoiavad. Kinnituse hind oli mingi 50 EEK-i. Ma nägin päris kõvasti vatti oma uute amortide ja vanade kinnitustega, kuna pidevalt hüppas amort sellest kinnitusest välja. Uute kinnituste saamisega läks aega aga 2 nädalat
Väike näpunäide kah, kui keegi oma autol neid amote vahetama hakkab siis tasub tellida kohe ka amordi kinnitused, mis amorte auto kere küljes kinni hoiavad. Kinnituse hind oli mingi 50 EEK-i. Ma nägin päris kõvasti vatti oma uute amortide ja vanade kinnitustega, kuna pidevalt hüppas amort sellest kinnitusest välja. Uute kinnituste saamisega läks aega aga 2 nädalat

Soovitan... Patric!
mul kah ükspäev lihtsalt ei avanenud enam. viga oli luugi mootoris mille patric korda tegi! hind on täitsa mäistlik selle töö eest. arvatavasti on sul ka viga mootoris, aga seal võivad olla ka juhtmed või mikrolüliti. ära raiska aega isetegevusega... mine patricu jutule.
mul kah ükspäev lihtsalt ei avanenud enam. viga oli luugi mootoris mille patric korda tegi! hind on täitsa mäistlik selle töö eest. arvatavasti on sul ka viga mootoris, aga seal võivad olla ka juhtmed või mikrolüliti. ära raiska aega isetegevusega... mine patricu jutule.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Kui amordid kulumise tõttu enam luuki üleval ei jõua hoida, siis painutatakse stokid kõveraks. Tänu sellele käib avamine/sulgemine raskelt aga vähemalt ei kuku luuk pähe.Jarkko kirjutas:Lõpuks tagaluugi amordid õnnelikult vahetatud ja luuk liigub väga hästi. Huvitav on veel see, et ka luugi kinni panemine läks kergemaks.
BMW 525 TDS ´92 E34 universaal
Kasutatud autode ost-müük - www.mobart.ee
Arvutiabi - www.arvutimure.ee
Aerograafmaalinud - http://aero.mobart.ee
Otsin 995 lõpuga kõrgsurvepumpa, maksan head raha!
Kasutatud autode ost-müük - www.mobart.ee
Arvutiabi - www.arvutimure.ee
Aerograafmaalinud - http://aero.mobart.ee
Otsin 995 lõpuga kõrgsurvepumpa, maksan head raha!