Mure 88a. e34 530i 145 kw-ga KORRAS LUKKU!
Mure 88a. e34 530i 145 kw-ga KORRAS LUKKU!
Asi siis selline. Sõitsin umbes 5 päeva tagasi autoga maja ette. Maja juurde jõudes sai autol bensiin otsa. Auto siis seisis kuni tänaseni. vahepeal panin lolli peaga peale mingisuguse koonusfiltri. Tõin siis tanklast 10 liitrit bensu ja valasin sisse. panin auto tööle, ja läksin proovisõitu tegema. Mootor aga üle 4000 pöörde sisse ei võtnud ja kiiresti gaasi vajutades hakkas välja surema.Alguses arvasin, et koonus ei anna nii palju õhku peale, kui vaja oleks. panin originaalfiltri tagasi ja ikka on sama jama. Praeguseks olen proovinud voolikutest õhku völja lasta, vahetasin ära katkise pidurivõimu vms. vaakumvoolku(see mis sisselaskekollest pidurivõimu läheb) õhulugeja võtsin maha, tõin tuppa ja kuivatasin ära aga ei midagi. Auto läheb käima alles pika käiamise peale ja samamoodi kiirelt gaasi põhja vajutades hakkab välja surema. vahepeal summuti all paugub. sujuvalt gaasi allapoole vajutades läheb pöördesse küll.Ahjaa...selline asi on kah veits imelik. Lasin autol mingi minutikese käia, et ehk läheb paremaks. Siis kui välja suretasin, kuulsin mingit imelikku undamist. Mul on autos massilüliti, võtsin voolud välja, aga undamine läis ikka edasi. Läksin siis välja vaatama, et mis toimub- Sumpsist tuli sellist huilgavat häält ja kätt vastu toru pannes oli tunda õrna vibreerimist...see kestis õha vaibudes ca. minut aega.
Ja selline asi veel, et sealtsamast voolikust, mis kollest pidurivõimu läheb, tuli suitsu. kollektorist siis.
Äkki oskab keegi, kellel on taoline probleem olnud aidata.....
Ja selline asi veel, et sealtsamast voolikust, mis kollest pidurivõimu läheb, tuli suitsu. kollektorist siis.
Äkki oskab keegi, kellel on taoline probleem olnud aidata.....
Viimati muutis 53088, 17.10.2006 14:22 19, muudetud 1 kord kokku.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Re: Mure 88a. e34 530i 145 kw-ga
tegelikult proovi ära kuivatada jagaja kaane alune 

Re: Mure 88a. e34 530i 145 kw-ga
**** ****...kohe lähen proovin selle ka ära...kui korda saab olen õlle võlgutoivoku kirjutas:tegelikult proovi ära kuivatada jagaja kaane alune

vaevalt,et se jagajakaas midagi mõjutab.ma pesen kapotialust julmalt voolikuga ja ei juhtu midagi,läheb alati käima(siiani vähemalt)mul põhimõtteliselt sama moto
arvan,et se kütus,mis sinna kallasid,on mingi totaalne solk.filter täis,sellepärast pöördesse ei lähegi.ja ei kujuta ette,mis järelpõlemine sul seal sumpsis toimub

arvan,et se kütus,mis sinna kallasid,on mingi totaalne solk.filter täis,sellepärast pöördesse ei lähegi.ja ei kujuta ette,mis järelpõlemine sul seal sumpsis toimub

Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
hehe jagajakaaned kuluvad ka ja kui seal all peaks tilgakenegi niiskust olema( ei pea silmaga nägemagi) siis on auto töötamine häiritud, kunagi ammu opelil käisin igahommiku kell7 kuivatamas fööniga jagajakaant,et ema saaks tööle, minu arust peaks ikka saama jagajakaane kättenii,et ei võta radikat maha kuid noh pole selle mootoriga kogemust olnud ka.aivo28 kirjutas:vaevalt,et se jagajakaas midagi mõjutab.ma pesen kapotialust julmalt voolikuga ja ei juhtu midagi,läheb alati käima(siiani vähemalt)mul põhimõtteliselt sama moto
arvan,et se kütus,mis sinna kallasid,on mingi totaalne solk.filter täis,sellepärast pöördesse ei lähegi.ja ei kujuta ette,mis järelpõlemine sul seal sumpsis toimub![]()