E39 tagasilla silikon puks
E39 tagasilla silikon puks
Kas on see normaalne, et pooleteist kuud tagasi vahetatud tagasilla silikon puks täitsa läbi?? Isegi vana puks oli paremas korras?
Lasin vahetada töökojas, kus nad pidavat oskama vahetada neid pukse, kuid nüüd vist tuleb uuesti vahetada.
Masin 99a. E39 525Td
Lasin vahetada töökojas, kus nad pidavat oskama vahetada neid pukse, kuid nüüd vist tuleb uuesti vahetada.
Masin 99a. E39 525Td
Diisel maamehe lemmik
5044107

nats loll
milline see silikoonpuks seal on
- Kristjan_K
- Huviline
- poleaimugi
- Huviline
Andke nüüd mulle andeks mu hullu jutu eest.
Fordil oli see viga oopis mujal kui see kus kõik arvasid. Ei ole ühes puksis kinni asi - kõik peab olema vink-vonks.
Fordile tagasi tulles (lihtsalt näiteks) arvati ja arvatakse siiani et lääbad kõverad ja vedrud läbi - vahetavad ära !! - kottigi. Siis tõdedakse, et tagasild kõver ja müüakse auto maha. Tegelt on tühine diffripadi läbi mis laseb silla nats allapoole ja lähevadki rattad paigast.
9 korda mõõda ja 1 kord lõika soovitan mina (samas on iga auto vead ja kahjustused erinevad).
Fordil oli see viga oopis mujal kui see kus kõik arvasid. Ei ole ühes puksis kinni asi - kõik peab olema vink-vonks.
Fordile tagasi tulles (lihtsalt näiteks) arvati ja arvatakse siiani et lääbad kõverad ja vedrud läbi - vahetavad ära !! - kottigi. Siis tõdedakse, et tagasild kõver ja müüakse auto maha. Tegelt on tühine diffripadi läbi mis laseb silla nats allapoole ja lähevadki rattad paigast.
9 korda mõõda ja 1 kord lõika soovitan mina (samas on iga auto vead ja kahjustused erinevad).
E39, 523i Touring '97
Ära nüüd pahanda. Ei ole olemas ühest vastust sellele küsimusele. Sõltub ju sellest kui läbi nad on ja kas on ka muud asjad läbi. Kõik mis on kulunud mõjutavad midagi. Vaadates mida see puks seal sillas teeb siis võivad kuluda küll. Selleasemel, et siin foorumis maailmatõde otsida mine stendi ja vaata kas rattad otse all üldse on. Kui ei ole siis hakka vigu otsima. Pole ju keegi su autot näinud nii lähedalt, et saaks anda hinnangu.krevett kirjutas:tihti tundub, et siin foorumis on kõik vennad omaarust hirmus targad, aga kui konkreetselt küsid, kas silikoonpuksidest sõltub rehviservade kulumine, on kõik vait või ajavad mingit häma. ku ei tea ärge kirjutage
Mina pakun, et jah sõltub küll ja sul on muid vidinaid veel seal vaja vahetada.
E39, 523i Touring '97
Re: E39 tagasilla silikon puks
avastasin,et orginaal puks odavam, kui b-osa, vähemalt ladu24 andmete järgi seal oli hind pea 500...aga esinduses 421. esindus tegi mulle veel hiljuti hinna pakkumise, mõlema poole silikon puksid + vahetus 1800.- millegagi...pole just eriti hull, kui sellega kaasneb 2 a garantii ka veel. veel avastasin muidki silla juppe, mis enam vähem sama kallid, kui esinduses. Soovitan rohkem esinduse asju osta, korraga peab võibolla rohkem raha välja käima, kuid pikema aja jooksul tasub see ära!
Re:
silikon puks siis kindlalt läbi, kui tagasild kriuksub. ja ei pruugi olla silikon puksi viga. endal autol parem poolne puks läbi, aga ratast ei söö...samas vasak puks uus ja sööb sisemise ääre ära! viga võib olla ka nendes hoobades, millest saab regullida kokkujooksu.poleaimugi kirjutas:Kuramus küll! Kas asi on tõesti nii hullTahtsin just uued B silikonpuksid osta.
Mul tagumised rehvid kuluvad seest rohkem - on see silikonpuksi süü??? e39