99 aasta oma ja läbisõit 100000
võimatu!!!
lase üle kontrollida
või kontrolli ise- kui sellel saab
osadel igaljuhul saab
seda tehakse teatud valemiga
spetsid ehk õpetavad

Liiga skeptiline ei maksa ka olla! Ja omade koduste vahenditega seda kontrollida... hmm, vist ikka ei saa?XTR kirjutas:ole nüüd mõistlik![]()
99 aasta oma ja läbisõit 100000
võimatu!!!
lase üle kontrollida
või kontrolli ise- kui sellel saab
osadel igaljuhul saab
seda tehakse teatud valemiga
spetsid ehk õpetavad
Millisele kompuutrile peab lähenema?XTR kirjutas:tõsi ta on aga selleks ei ole vaja mingeid vahendeid vaid kompuutrile õieti läheneda![]()
kordan veel kord-see ei pruugi kõigil toimida-eriti uuematel
kuigi mis salata-2002 aasta omal mingil määral toimis![]()
sellised nõksud näitavad ära kogu läbisõidu-sest aju sa ju nullida ei saa,hoolded esindustes ja miskit oli vist veel,täpselt ei mäleta
Selle testi tõestamiseks peaks siis mõni nendest service-menüü numbritest ju ka oma auto ekspluatatsiooni taktis kasvamaRaivo kirjutas:No sellest imenipist oleks isegi huvitatud. Loodetavasti ei ole see nagu E34-36 spidonupu allhoidimise vana ja habemega "nipp", mis läbisõitu ei näita.
Ei lõpeta siin midagiXTR kirjutas:olen seda 4 autol proovinud-nendel toimis![]()
muidu jääb nii mõnigi auto ostmata ja müümata
MINU POOLT teema lõpp.
Justnimelt. Kui enda 540i müüsin, siis kah ostja läks suure õhinaga roolitaha ja kukkus siis seda spidotesti mulle näitama. Ma loomulikult naersin ta välja selle jutupeale, mispeale ta kostis, et see on hea võimalus hinda alla kaubeldaIlves kirjutas:Suure tõenäosusega on tänu sinule nii mõnigi normaalne auto ostmata jäänud: tuled teed vana odomeetri nupu testi, manad ette testmenüüs miski ulmelise numbri 376800 ja siis teatad tähtsa näoga sõbrale, et selline see läbisõit ongiXTR kirjutas:olen seda 4 autol proovinud-nendel toimis![]()
MINU POOLT teema lõpp.
Niikuinii on tegu järjekordse Jaan Tatikaga, kes populaarsuse huvides mulli ajab.
Ilves kirjutas:Ei lõpeta siin midagiXTR kirjutas:olen seda 4 autol proovinud-nendel toimis![]()
MINU POOLT teema lõpp.Suure tõenäosusega on tänu sinule nii mõnigi normaalne auto ostmata jäänud: tuled teed vana odomeetri nupu testi, manad ette testmenüüs miski ulmelise numbri 376800 ja siis teatad tähtsa näoga sõbrale, et selline see läbisõit ongi
Kui sul tõesti mingit asjalikku infot on kuidas kompuutri testmenüüs ajusse salvestatud läbisõitu näeb, anna teada, oleks kõigile abiks.
Niikuinii on tegu järjekordse Jaan Tatikaga, kes populaarsuse huvides mulli ajab.
Ei valeta jah, aju näitab seda mida talle sisse kirjutatud on. Ja sinna saab kirjutada täpselt seda, mida vaja on nii, et esindus seda ei tuvasta. Nii väidab siis UM ise. Aga nagu ma aru saan, siis sina saad odomeetrit näppides selle õige näidu teada, mida esindus oma diagnostiga ei saa ?XTR kirjutas:-aju ei valeta kunagi
Kui sa nii arvad siis valgusta ka mind sest ees ootab autoostXTR kirjutas:...muidugi mul on hull vajadus siin populaarne olla![]()
egas ma millegi muuga tegelegi!
...foorum on ju siiski küsimuste,arvamuste,aitamiste,tähelepanekute,nõuannete-teema
haige suhtumine oleks niimoodi arvata
Ei valeta jah, aju näitab seda mida talle sisse kirjutatud on. Ja sinna saab kirjutada täpselt seda, mida vaja on nii, et esindus seda ei tuvasta. Nii väidab siis UM ise.Ilves kirjutas:XTR kirjutas:-aju ei valeta kunagi
Vaata, UM teeb asju BMW ametliku diileri ametlike seadmetega. Seal ei ole kindlasti võimalust auto läbisõitu kustutada, üle kirjutada vms. Või tead Sa mõnda autotootjat, kes laseb oma diileritel spidosid kerida?Hornet kirjutas:Nii segast juttu pole ammu näinud, mis huvi siin esindusel siis olema peaks? Et kliendi tuju mitte rikkuda, siis jätab ülisuure õige läbisõidu ütlemata..?? ...XTR kirjutas:väidetakse UM- kindlasti saab sinna mingi valemiga kirjutada-AGA kustutada!?