Täna tuli esimene lumi
mul ka rehvid juba all. seekord galaxie prott 205/65 R15 ja paigaldajaks valdek 
keskpäeval kohilasse sõites tuli peale kiisat ilusat laia lund.

keskpäeval kohilasse sõites tuli peale kiisat ilusat laia lund.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Mingis autolehe rehvitestis sai see koht juba 2 korda kõige kehvema hinde. Mitte miski polnud korralikult tehtud. Käige vägemalt poltide kinnitustugevus ja rehvirõhk üle sealt tulles.jjanno kirjutas:TereTäna igatahes leidsin koha, kus 5 meest istus ja ootas kliente. Hooaeg polevat veel alanud:Pille kirjutas:lähtudes lumest küsin: kas keegi tegeleb rehvivahetusega? Oleks vaja homme võimalikult ruttu talvekad alla saada, ei taha uisutada mööda teid, vaid sõita. Kes ja kus saab abiks olla?
http://www.hot.ee/constantauto/meie.html
jJanno
Sellepärast olidki nii lühikesed järjekorrad järelikult...Muhv kirjutas:Mingis autolehe rehvitestis sai see koht juba 2 korda kõige kehvema hinde. Mitte miski polnud korralikult tehtud. Käige vägemalt poltide kinnitustugevus ja rehvirõhk üle sealt tulles.jjanno kirjutas:http://www.hot.ee/constantauto/meie.html
Aga lumest rääkides. Korralikul autoomanikul on ikka iga rehvi jaoks velg, mistõttu ei sõltu rehvide vahetamine kuidagi rehvitöökodadest. Vaatasin ka ise enese talvekomplekti üle ning need on valmis iga hetk alla keeramiseks. Tundub, et tuleb see töö sellel nädalal ette võtta. Tavaliselt on alla keeramise ajaks olnud ikka vahemik 9-13 nov.
jJanno
lumi
mina sõidan ka vähemalt 2 nädalat juba talvekummidega. Kuna abikaasa ka kasutab autot siis tavaliselt viimasele minutile rehvivahetust ei jäta.
Ma ei pea end küll vähem korralikumaks autoomanikuks kui kasutan aasta läbi sama velge.
.Ei näe nagu selleks erilist vajadust ega põhjendust.
Ja kas mitte ei tasuks seisnud ratastel rehvitöökaojas enne balanss üle vaadata.

Ja kas mitte ei tasuks seisnud ratastel rehvitöökaojas enne balanss üle vaadata.
Korralikul autoomanikul on ikka iga rehvi jaoks velg, mistõttu ei sõltu rehvide vahetamine kuidagi rehvitöökodadest. Vaatasin ka ise enese talvekomplekti üle ning need on valmis iga hetk alla keeramiseks.
- Kristjan_K
- Huviline
Ekstreemsused on elu osaks olnud alati ja talverehvid lähevad siis alles alla kui lumi on olnud nädalakese maas...
Pole veel olemaski. Poes uurisin eila uusi naaste ja uusi lamelle, siiamaani naastuga sõit aga mine sa tea...
Pole vist see teema kus naastu ja lamelli kogemusi jagama hakata...
Ahsoo teemasse ka eile sadas minu kodukülas rahet aga see sadas sama aeglaselt nagu limi seega ta ei old lumi
terv Are

Pole veel olemaski. Poes uurisin eila uusi naaste ja uusi lamelle, siiamaani naastuga sõit aga mine sa tea...
Pole vist see teema kus naastu ja lamelli kogemusi jagama hakata...
Ahsoo teemasse ka eile sadas minu kodukülas rahet aga see sadas sama aeglaselt nagu limi seega ta ei old lumi

terv Are
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
- Kristjan_K
- Huviline
Mina vahetasin sel nädalavahetusel oma valgele talvenaelad alla. Selgelt meeles eelmine aasta kus Pärnust tulles uuel lõigul viiendaga lasi suvepapu all lustiga liugu ja edasi sõitsin vaevu 50-ga. Auto lihtsalt veidi liialt armas et talle asjatuid kannatusi põhjustada. Mis aga lumesse puutub siis meil Pärnumaal on ainus jää ja libedus vaid porilompidel :-)
P.S. Muideks, Pärnus nägin vana kalmistu vastas vene meeste kummiboksis olid 205/65/15 GOOD YEAR Ultra Grip 400 tutitkad naelad 1000- kr/tk. kui peaks kellelegi huvi pakkuma
P.S. Muideks, Pärnus nägin vana kalmistu vastas vene meeste kummiboksis olid 205/65/15 GOOD YEAR Ultra Grip 400 tutitkad naelad 1000- kr/tk. kui peaks kellelegi huvi pakkuma
Viimati muutis vanaisa, 30.10.2006 16:18 09, muudetud 1 kord kokku.
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
- Kristjan_K
- Huviline
Täna kruvisin ka oma autole talvepapud alla ei taha samuti riskida 

Viimati muutis Kalmer K., 30.10.2006 16:33 16, muudetud 1 kord kokku.
E90 325I LCI´10 M-Tech
Endal isiklikku kogemust ei ole, aga ämm sõitis olude sunnil ~3 aastat tagasi scorpioga talvel suverehvidega ja masin jäi kinni ka sirgel maal kui seisma jäidKristjan_K kirjutas:On kellelgi kogemusi jagada, kuidas on suverehviga läbi lume sumbata?

E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
Selle saab ka nii tööle panna, et ainult pööret piirabaise kirjutas:veojõukontroll nüüd küll eriline abimees ei ole, pidurdab kordamöödaKristjan_K kirjutas:Minema saamise jaoks mul õnneks neid elektroonilisi abimehi küll, aga eks ma siis tean, et adrenaliinipump tuleb enne sõitu juba sisse lülitada
tagurattaid kinni, nokk kinni-saba lahti

eks maailma erinevates kohtades on jah erinev ilmArux kirjutas:Postide arvu vaadates tundub, et peale inglaste on ka teisi kellel ilmast meeldib rääkida.Minu praeguses asukohas, aga 13 C sooja ja lumest pole haisugi...

mind ootavad Gislaved NF5'd poes, kuna veljed saan homme-ülehomme allessookoll kirjutas:ise ka ei märganud kui algas, aga praegu tuleb täiesti laia valget alla. sain orikad valud alles eile, rehvid ootavad mind raplamaal järgmisel nädvah.sinnamaani peab 235 suverehviga uisutama.

OT: pean ka mingi aja veel suverehvidega uisutama. nägin su auto enne enda kõrvaltänavas ära, loodame et siis ühel ajal ei satu uisutama