e36 esituli
e36 esituli
kas keegi teab coupe ja sedaani esitulede erinevustest e36 või kas on erinevusi 91a ja uuemate vahel
peaks olema võimalik klaas ära lakkida, jälle lihvida ja lakkida jneJarlo kirjutas:Kui esituled klaasist, siis poleerimise võimalikkus kahtlane. Vähemalt mina pole leidnud kedagi, kes selle ära teeks või kes oskaks õigeid töövõtteid soovitada.
Plastikklaase saab küll poleerida.
Kui leiad kedagi, kes ära teeks või kui ise norm tulemuse saavutad, siis anna foorumis ka teada.

Mis värk on, et kõigil vaja juhipoolset tuld? kas ei oska tee parempoolses servas püsida nagu eksamil õpetatikrist0 kirjutas:Kui ikkagi sama siis hästi,aga oskab keegi öelda kustkohast saaks juhipoolset esituld ja - suunatuld.

Mul endal sedaanil oli esituli veits pikem ja augukohad ei sobinud päris hästi, kuid puurisin uued augud ja käib küll

No näiteks minu e36-l on ka väga kehvad esituled. Eks põhjused on ka teada.... klaasid on nagu liivapritsi saanud, juhtmetesse läheb ca 1 volt voolutugevust kaduma ning eks reflektorid pole ka lähituledel enam esimeses nooruses.h82lose kirjutas: ja siis,et kas e36 ongi ülisitad tuled w?? krt ma sõidan nagu kotis, peab vist uued pirnid ka vaatama... soovitab keegi mingeid? H4 philips visonid vms pidid head olema,keegi teab kus müüa tallinnas?
Seega ainuke mõistlik lahendus oleks osta uued tuled ja vedada uued juhtmed otse geneka pealt ja lükata relee vahele.
Aga uutest tuledest natuke...
Oskab keegi kommenteerida neid Depo jms uusi odavama otsa tulesid. Hind on neil päris hea, aga kuidas valgustavad. Igatahes välismaa foorumites eriti depot ei kiidetud, va depo IV generatsiooni tuled.
Oskab keegi sõna sekka öelda?
- CrossssoveR
- Huviline
- Kontakt:
minu omal on ka esituled nagu liivapritsi saanud, isegi pisikesed tükkida sissepoole lahti löönud. Alguses kui auto ossin mõtlesin ka et nii sitad tuled et kohutav kohe. Ossin siis mingid kallid pirnid aga tulemust polnud :S Mõtlesin et vahet pole käin ka tulede regullis ära ja voilaa tuled on sellised et hoia ja keela. Pole veel ühtegi autot näinud millel lähituled on paremad kui mul. Enamikel kaugtuled enamvähem samad. Ja kui kaugtuled peale löön on tõesti "saagu valgus, BMW" 

- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
sama siinCeed kirjutas:minu omal on ka esituled nagu liivapritsi saanud, isegi pisikesed tükkida sissepoole lahti löönud. Alguses kui auto ossin mõtlesin ka et nii sitad tuled et kohutav kohe. Ossin siis mingid kallid pirnid aga tulemust polnud :S Mõtlesin et vahet pole käin ka tulede regullis ära ja voilaa tuled on sellised et hoia ja keela. Pole veel ühtegi autot näinud millel lähituled on paremad kui mul. Enamikel kaugtuled enamvähem samad. Ja kui kaugtuled peale löön on tõesti "saagu valgus, BMW"

On the 8th day, God created boost.
- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
uurisin mulle soovitatud klaaside poleerimisega tegelevaid firmasi 2tk aga nemad küll ei tee sellised v2ikseid asju,kysisin. keegi v6iks siia kribada küll p2devat informatsiooni.sookoll kirjutas:olen kuulnud, et tuleklaasi ikka poleeritakse. kes ju kus seda teha võiks? 1600.- lihtsalt klaaside eest on pisut karm välja käia.
On the 8th day, God created boost.