http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
Vargapoisid tegid ees mul puhta töö ja viisid selle mis tervena kätte sad kaasa. Nüüd aga ostes uue on see metall osa värvimata ja oleks vaja kerega sama värvi saada (metalli tumepunane). kellelgi äkki on selleks mingi koht soovitada.
Põhimõtteliselt peaks see koht ka olema suuteline mulle värvi koodi otsima/ütlema kuna antud teemas ma täiesti must maa.

Tänud! Selles osas küsimus enamvähem lahendatud, nüüd jääb üle vaid kus seda teostada ja palju maksaks. Või on otstarbekam seda ise teha mingi pritspahtli ja pintsliga kuna see osa suht kitsas ja vead ei ole kohe näha. Jama ainult selles et ei tea midagi kuidas metallik värviga ümber käia.
  Tänud! Selles osas küsimus enamvähem lahendatud, nüüd jääb üle vaid kus seda teostada ja palju maksaks. Või on otstarbekam seda ise teha mingi pritspahtli ja pintsliga kuna see osa suht kitsas ja vead ei ole kohe näha. Jama ainult selles et ei tea midagi kuidas metallik värviga ümber käia. Omal oli just möödunud nädalal vaja sama asi teha, lasin selle siis ise üle, kukkus päris hea välja
 Omal oli just möödunud nädalal vaja sama asi teha, lasin selle siis ise üle, kukkus päris hea välja  enamus need teemad siiski aegunug.
  enamus need teemad siiski aegunug.