No krt, mitte ei sobi mulle need ajad. See nädalavahetus suure tõenäosusega Pärnus ja järgmine nädalavahetus juba Eestist paariks nädalaks üldse ära - komandeeringusse siisKaunitar5 kirjutas:Järgmisel laupäeval plaanime veel ju kokku saada;) Seega vb saad juba siis platsis olla oma iludusega:)DorisT kirjutas:kahju et laupäevaloleks ka oma 3se touringuga tulnud aga just laupäeval sõit valka talvekate järgi. Aga hoian silma peal ja äkki millalgi ikka saab mõnest üritusest osa võtta.
Ära nüüd muretse, ega mul ikka nii ilus ka ei ole...Kairi kirjutas:Krt, aga mul ikka häbi tulla, teuie panete ilusad autod rivvi, aga mul lömmis
sealt ju saab alati sinna edasi liikudaSilwer kirjutas:Ilm on ju nii jälk et kokkusaamise võiks ikkagi teha Sikupilli maaaluses parklas...
Nuh mujl nina lömmis ja auto mudane...aga ilmselt tulen ikka, kasvõi teiste autosid imetlemaKaunitar5 kirjutas:Ära nüüd muretse, ega mul ikka nii ilus ka ei ole...Kairi kirjutas:Krt, aga mul ikka häbi tulla, teuie panete ilusad autod rivvi, aga mul lömmis
esitulede klaas on tuhm ja vajab lihvi ja esimene stange alt veidi kriibitud, et vajaks veidi värskest värvi![]()
Ja selle neiu nimi on Maris...aga kahjuks tema tulla ei saa...
no võib küll aga siis pead seda tegema ülemiste statoils, et võimalikut vähe sõidaksaise kirjutas:90 krooni eest võib ju pesta või misMarko_J kirjutas:täpselt nii...tänane ilm just eriti ei soosi autopesu, alles nädala alguses sai pestud aga praeguseks juba mõnusa sopakihiga koos.Tarmo kirjutas:Krt, tahaks autot pesta , aga ilm on selline , et kui ülemistesse jõuab, siis on auto samasugune.