Kuidas maitseb ka? Ma ei saa esimese hooga sotti, kas on mage vei soolane...

http://auto24.delfi.ee/uudised/uudised.php?uid=2082
Võibolla sellepärast, et M1 all on tuntud teine auto, mida on minevikus toodetud.priitv8 kirjutas:...(ei tea, miks küll M1 mudelitähiseks ei sobinud) ...
kindlasti on (pigem euroopas) hulgeim noori peresi, kes hoolivad lisaks kompaktsusele ja väikesele kütusekulule veel ka kvaliteetselt tehtud ja viimistletud autost.England kirjutas:minu nägemust mööda on väikeautod peamiselt noorte inimeste, ennekõike noorte pereda jaoks. sellises eluperioodis aga pea kogu sissetulek auto alla matta on liig.
Ma ei tea, kas ma peaksin tundma end puudutatuna.England kirjutas:mehelt, kes sõidab alla 100 tuhande kroonise luksklassi autoga on natuke naljakas kuulda kuidas ta 400 tuhandest mini ostma hakkab.
Vaata Kaido, vahel viib revolutsioon kiiremini edasi kui evolutsioon. Tooks siinkohal näiteks Golfi... Hoolimata sellest, et paljugi CB loomingust pole ka mulle meelejärgi, ei saa siiski jätta tähelepanuta seda julgust, millega ta piire kompab. Selles saksa autolombis on sellest juba ammu puudus olnud.Kaido S kirjutas:...viitavad pigem idee puudusele ja juurteta disainile, kui miskile evolutsioonile. Läbi aegade on surematu disaini tunnuseks olnud sirgjooned ja otstarbekusest tingitud lihtsus...