Kassetihoidja asemel CD hoidja
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
Kassetihoidja asemel CD hoidja
Kas on võimalik kupeesse sinna kassetiboksi asemele panna CD- boksi? RealOEM lehel on selline vidin olemas, aga ma ei saa täpselt aru, millisele mudelile
Ei ole just suurem asi kassetikuulaja ma...

Viimati muutis Kairi, 23.11.2006 15:25 00, muudetud 1 kord kokku.
Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
Ei ei, me ikka pidasime silmas seda kasti, kus saab sees hoida CDsid, seal käsipiduri kõrval. Praegu on minu ja ka Kairi autol selline box, kus käivad kassetid.. Aga kuna mina juba vahetasin maki välja ja Kairi plaanib vist vahetada, siis ongi teema, et kus hoida CDsid ja milleks autos siis hoida veel kassetikasti kui neid ei kasutata 
Lisan siis näitliku lingi ka:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=95

Lisan siis näitliku lingi ka:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=95
Re: Kasseti asemel CD
Tere
Pille: E30 jaoks paistis ka miskit CD hoidmisega seonduvat olevat, aga kuhu ja kuidas see mahub, ma küll ei oska ette kujutada.
jJanno
RealOEM näitab ka millistele mudelitele konkreetne jubin sobib.Kairi kirjutas:RealOEM lehel on selline vidin olemas, aga ma ei saa täpselt aru, millisele mudelile
Pille: E30 jaoks paistis ka miskit CD hoidmisega seonduvat olevat, aga kuhu ja kuidas see mahub, ma küll ei oska ette kujutada.
jJanno
Tere
Telefon: 659 3760
E-post: varuosa@bmw.ee
Proovi sealt. Veebisaidi varuosa otsing ei anna kõikide toodete hindu, kuid sellest hoolimata on nad tellitavad.
jJanno
Varuosadevely kirjutas:Aga UMi lehel ei anna see tootekood hinda.. Et kuidas seda siis siin saada? :?
Telefon: 659 3760
E-post: varuosa@bmw.ee
Proovi sealt. Veebisaidi varuosa otsing ei anna kõikide toodete hindu, kuid sellest hoolimata on nad tellitavad.
jJanno
Seal näeb vaid neid, mis neil süsteemist läbi on käinud. Järelikult pole keegi veel seda CD-hoidjat UM-ist tellinud.jjanno kirjutas:Veebisaidi varuosa otsing ei anna kõikide toodete hindu, kuid sellest hoolimata on nad tellitavad.
PS orientiiriks võiks olla hind 76EUR koos KM-ga, kuhu UM lisab väikese "oma".
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
hm, lihtsalt sikutades tuleb välja? Ma suts aja pärast stardin, siis uurin mis moodi see sealt välja tuleks. Panipaikasid ei saa kunagi liiga palju ollaSvenp kirjutas:Kassetihoidik käib raami seest välja. Raamile võib tugevast papist põhja meisterdada -- kasutu asja asemel viisakas panipaik ja raha ei pidanudki kulutamaPille kirjutas:Aga mind huvitab E30 hoidik.

ehh ma ka prooviks siis sikutada huvi pärast...aga pean tõdema et ma olen veel suht old-school ja mul veel originaal kassetikas autos...
Pole endale veel makki muretsenud ja korralikku süsteemi pole ka veel autos...kõlarid, supakas,võim jne,,,
ja see on nii suur väljaminek, et seda raha peab lausa hakkama koguma vm.
aga suvi 2007 peaks asi lahendatud saama..ma vähemalt loodan!
Pole endale veel makki muretsenud ja korralikku süsteemi pole ka veel autos...kõlarid, supakas,võim jne,,,
ja see on nii suur väljaminek, et seda raha peab lausa hakkama koguma vm.

aga suvi 2007 peaks asi lahendatud saama..ma vähemalt loodan!
Jah, kogu kupatus, nr 1 joonisel, tuleb keskkonsooli seest välja kergelt sikutades-pigistades (mingid nagakesed hoiavad). Nr 1 seest käivad 2 kolmest kassetihoidikut samal pôhimôttel välja, natuke mängimist ja vabanevad nagade tagant. Allesjäänud raamile ma tegin papist pôhja ja tômbasin lihtsalt teibiga raami külge. Haamrit ma seal ei hoia, aga kergema pudiga pole mitme aasta jooksul ära lagunenudPille kirjutas:hm, lihtsalt sikutades tuleb välja? Ma suts aja pärast stardin, siis uurin mis moodi see sealt välja tuleks. Panipaikasid ei saa kunagi liiga palju ollaTnx

PS! Kui raamile pôhi tegemata jätta, siis vist saaks seal CDsid koos karpidega hoida, sest auk on piisavalt sügav ja all on pôhjavaip.
Sõidurõõm
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
Tuleb ajutise lahendusena ära proovidaSvenp kirjutas:Jah, kogu kupatus, nr 1 joonisel, tuleb keskkonsooli seest välja kergelt sikutades-pigistades (mingid nagakesed hoiavad). Nr 1 seest käivad 2 kolmest kassetihoidikut samal pôhimôttel välja, natuke mängimist ja vabanevad nagade tagant. Allesjäänud raamile ma tegin papist pôhja ja tômbasin lihtsalt teibiga raami külge. Haamrit ma seal ei hoia, aga kergema pudiga pole mitme aasta jooksul ära lagunenudPille kirjutas:hm, lihtsalt sikutades tuleb välja? Ma suts aja pärast stardin, siis uurin mis moodi see sealt välja tuleks. Panipaikasid ei saa kunagi liiga palju ollaTnx
Juhin tähelepanu, et me räägime praegu E30 hoidikust, mis muidugi ei välista, et E36le loova môtlemisega midagi meisterdada ei saaks.
PS! Kui raamile pôhi tegemata jätta, siis vist saaks seal CDsid koos karpidega hoida, sest auk on piisavalt sügav ja all on pôhjavaip.

Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
Peaks uurima, kas keegi veel selliste detailide maaletoomisega tegeleb või äkki keegi kes käib Saksas, astuks läbi sellest müügikohast, kes e-bay's samu asju müüb
Saaks ilmselt palju odavamalt.. E-bay kaudu saaks muidugi ju ka, aga Kairiga meie mõistus ei võtnud kinni kuidas seal kasutajaks saada jne.

Mina sain paar aastat tagasi eBay.de kasutajaks nii, et täitsin registreerimisankeedi ära nagu nõutud ja siis jäin kirja ootama. Kiri, klassikaline paberil, tuli päris pika viitega. Jõudsin isegi üle pärida vist vahepeal. Kirjas oli mingi aktiveerimisparool. Kogu tiguposti värk oli ilmselt mõeldud addressi kontrolliks.
Sa ei pea tingimata saksa ebay's registreerima. Võid näiteks co.uk-s teha. Müüa ja osta saab üle maailma, kui kord registreeritud oled.
Sa ei pea tingimata saksa ebay's registreerima. Võid näiteks co.uk-s teha. Müüa ja osta saab üle maailma, kui kord registreeritud oled.
Sõidurõõm