igatahes alles jäi ainult kolmas käik, kusjuures käigud tekkisid tagasi siis kui kirjad ära kadusid. Ilmusid ka kirjad kadusid ka kõik käigud peale kolmanda. Et nagu milles võib asi et kas äkki aju vaja uuesti ümber programmeerida ?

ma tõesti võhik sellel alal aga sepp kes seda masinat tegi arvas et äkki aju ei tunne käike ära vmspriitv8 kirjutas:Milleks see või mida see aitama peaks?MuiduMees kirjutas:Et nagu milles võib asi et kas äkki aju vaja uuesti ümber programmeerida ?
Selles ma sinu asemel küll päris kindel ei oleks, et UM midagi tarka oskab öelda.MuiduMees kirjutas: igatahes nädala alguses peaks asi UM-u uurimisse minema sis saab kindlamalt teada..
No mehaanika on seal nagu aru võib saada üle käidud. Pealtnäha kõik ilus, eks. Ja just need andurid, lülitid ja solenoidid ongi aju küljes kõik. Ühtegi neidd paljasilmaga ei tuvasta kas on töökorras või mitte. Mehaanika probleemid sel kastil algavad tihti aju valest tööst - sellest tingitud ülesurvetest jne.priitv8 kirjutas:Igal juhul tasuks meeles pidada ühte rusikareeglit: valedest lähteandmetest saab ka õige arvutuskäigu korral arvutada kuitahes lolle tulemusi. Seega: aju enda kallale läheks ma alles siis, kui on kindel, et kõik lihtsad andurid, lülitid, magnetklapid ja kasti sisemised mehhaanikaprobleemid on välistatud.