25. novembril kokkusaamine Rocca al Mare parklas kell 15.00
Minu tehtud piltidega on ka asi nüüd korras.
Kas ma saan õieti aru, et see E28 sealt garaazist on liikumisvõimeliseks muutunud.Cardo kirjutas:Ja mina jõudsin koju alles 00:30 garaazist, sest uuele sõbrakesele sai külge signalisatsioon, karterikaitse ja palju muudki. Üks väga asjalik e28 on taas liikvel
Mercedes EQS 450+ 2022
Iga laupäevaga hakkab see häda olema, et kuna kõigil kogunemis-huvilistel pole see võimalik, siis kõik tilguvadki nii nagu saavad - kord-kaks kuus. Nii vajub hästi laiali kogu seltskond, st iga kord tuleks vähem inimesi. Kui teha harvem, näiteks kord-kaks kuus, ei muutuks see kogunemine tüütuks, on kõigil aega tegeleda ka peredega ning kokkusaamisel saab korraga rohkem nägusid üle vaadata 
Mina arvan nii. Ma ei tea kuidas teised arvavad.
Aga kui inimestel on huvi koguneda iga laupäev, siis andke minna. Keegi ei takista
Lihtsalt isiklikust vaatepunktist vaadates läheks see liiga tihedaks...

Mina arvan nii. Ma ei tea kuidas teised arvavad.
Aga kui inimestel on huvi koguneda iga laupäev, siis andke minna. Keegi ei takista

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Heh, looda sa- kui omal selline oleks, siis ega ei mõtleks kamüügile- need on nagu rusikas silmaauku punase kupee ja M- paketiga
Auto on sigakena ja omanik pidavat ka kena olema
Vaatasin ka neid pilte ja kuidagi ajas toolil nihelema- tuleb ka vist üks nädalavahetus, kui see asi on, Tallinna jääda ja vanade tuttavatega taas kohtuma ja uusi tutvusi sõlmima tulema
Tundub, et lahe üritus oli
Bowlinguga on see asi muidugi minu puhul, et mul istus elevant käe peale ja ei kipu need munad sinna veerema, kuhu peaks- tahaks

Vaatasin ka neid pilte ja kuidagi ajas toolil nihelema- tuleb ka vist üks nädalavahetus, kui see asi on, Tallinna jääda ja vanade tuttavatega taas kohtuma ja uusi tutvusi sõlmima tulema

Bowlinguga on see asi muidugi minu puhul, et mul istus elevant käe peale ja ei kipu need munad sinna veerema, kuhu peaks- tahaks

ehhee pole viga, ega paljudel ei veere koguaeg need pallid sinna kuhu oleks vaja..aga ega see siis ei takista juAARE530 kirjutas:Heh, looda sa- kui omal selline oleks, siis ega ei mõtleks kamüügile- need on nagu rusikas silmaauku punase kupee ja M- paketiga![]()

- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
no kui juba aare tuleb tulen mina ka,siis esialgu 1 inimenegi keda pm. teanmartin1 kirjutas:see on küll üks väärt mõteAARE530 kirjutas:Võtan järgmine kord asja plaani, kallid sõbrad![]()
![]()
ma juba ootan uut üritust ja loodan ,et siis ma ei pea nii varakult tuld ka tõmbama

On the 8th day, God created boost.
- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
ma suht naljaga teema jätkuksKustas kirjutas:No seda nüüd küll põdema ei peaks, et kedagi ei tea. Ise suhelda oskad, siis võetakse kohe omaks.h82lose kirjutas:no kui juba aare tuleb tulen mina ka,siis esialgu 1 inimenegi keda pm. tean

On the 8th day, God created boost.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Seda teab Kusti omast käest suvekateltKustas kirjutas:No seda nüüd küll põdema ei peaks, et kedagi ei tea. Ise suhelda oskad, siis võetakse kohe omaks.h82lose kirjutas:no kui juba aare tuleb tulen mina ka,siis esialgu 1 inimenegi keda pm. tean

Oli kord aeg, mil ka mina kedagi ei tundnud, aga pole see mulle seni probleem olnud, et uusi tuttavaid leida

Ja ei ole selles seltskonnas see ka teistele probleem

Re: Üritus.
Võtaks järsku mingi teise ndl vahetuse, alati satub just mu kooliga samale ajaleJanek kirjutas:No siis paneks äkki 9.detsembriks kartimise aja kinni kui te selle vastu poleks

X3 3,0D E83 & 123c E82
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Eks seda asja vaatab-- kui aus olla, siis ei taha enda omagagi hetkel eriti liikuda, teen ainult hädapärased sõidud kodust tööle ja tagasi...MarkoA kirjutas:9 dets. oleks täiesti nõus,aga loodan et mul siis 7veel pulkadeks pole võetud.Kui on siis sõber Aare aitab ikka hädast välja.
A ju me midagi ikka välja mõtleme

siiani ongi need kogunemised aset leidnud sellisel kellaajal siis näeb autosid ka ja kohale tasuks tulla kindlastiparbmw- kirjutas:Olen põgusalt seda teemat jälginud ja vast järgmine kord ilmuks ka kohale ja 9dets sobiks kuid kellaaeg võiks jääda sinna õhtu kanti 15-16 vahel.
tule tule ja see kokkutulek ongi üks hädapärane sõitAARE530 kirjutas: Eks seda asja vaatab-- kui aus olla, siis ei taha enda omagagi hetkel eriti liikuda, teen ainult hädapärased sõidud kodust tööle ja tagasi...
A ju me midagi ikka välja mõtleme

lähme lõhume bowlingu rada natuke või kartte olenevalt asjaoludest

- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
kaks korda kuus oleks täitsa ok, mul ka kool laupäeviti ja iga laupäev puududa läheks näruks. Aga jah, mina ka ei tundnud algul ju kedagi, aga ikka tulin ja absoluutselt ei kahetse- ikka super vahvad inimesed siin 
Ootan juba järgmist korda
Ja Aare530, ära pirise, ma arvan, et sa tuned neid inimesi kordi rohkem ja kurikate ja pallidega mul sama lugu- küsi ükskõik kelle käest, kes kohal olid

Ootan juba järgmist korda

Ja Aare530, ära pirise, ma arvan, et sa tuned neid inimesi kordi rohkem ja kurikate ja pallidega mul sama lugu- küsi ükskõik kelle käest, kes kohal olid

Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
ehhee, Aare sööb nüüd oma sõnuAARE530 kirjutas:Võtan järgmine kord asja plaani, kallid sõbrad![]()

aga väga hea, et sa Aare järgmine kord tuled

... ning pärast võib õlleklaasi taha kuhugi muljetama minnamartin1 kirjutas: tule tule ja see kokkutulek ongi üks hädapärane sõit siis saate kairiga autod kõrvuti parkkida. lähme lõhume bowlingu rada natuke või kartte olenevalt asjaoludest