Küsimus audio poole pealt !

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Carl
Huviline

Küsimus audio poole pealt !

Postitus Postitas Carl »

Tegemis siis E36 94a. Autos on mitte originaal audio paneel vaid hiljem lisatud cdmakk ja probleem selles, et viskab aegajalt pildi eest nüüd siis juba pikemat aega ei tööta.
Kapoti all ja maki enda kaitsmed on korras.
Küsimus siis selles, kas makki tulevad juhtmed ei anna kontakti või siis makk ise on õhtal.
Kui kellelgi on testerit millega saaks vooluringi kontrollida ? Saaks proovida, kus viga!
Aaro
Huviline
Peamine sõiduk: E30

Postitus Postitas Aaro »

Tester maksab poes kuskil sada krooni, aga jah eks saab muidugi foorumist kiiremat abi.
Kasutaja avatar
hollow
Huviline
Peamine sõiduk: 520d xDrive

Re: Küsimus audio poole pealt !

Postitus Postitas hollow »

Carl kirjutas:Tegemis siis E36 94a. Autos on mitte originaal audio paneel vaid hiljem lisatud cdmakk ja probleem selles, et viskab aegajalt pildi eest nüüd siis juba pikemat aega ei tööta.
Küsimus siis selles, kas makki tulevad juhtmed ei anna kontakti või siis makk ise on õhtal.
Kui kellelgi on testerit millega saaks vooluringi kontrollida ? Saaks proovida, kus viga!
kas see on ka yks ise kysin, ise vastan teemadest? sa räägid ära milles viga väljendub ja milles viga võib olla... ma ei saa aru milles siis probleem? alustuseks kontrolli ära kas vool makini tuleb... kui ei tule siis otsi välja miks ei tule... kui tuleb, siis proovi mõne sõbra makki autosse... oma makki sõbra autosse.
Kasutaja avatar
--overdose--
Huviline

Re: Küsimus audio poole pealt !

Postitus Postitas --overdose-- »

hollow kirjutas:
Carl kirjutas:Tegemis siis E36 94a. Autos on mitte originaal audio paneel vaid hiljem lisatud cdmakk ja probleem selles, et viskab aegajalt pildi eest nüüd siis juba pikemat aega ei tööta.
kas see on ka yks ise kysin, ise vastan teemadest? sa räägid ära milles viga väljendub ja milles viga võib olla... ma ei saa aru milles siis probleem? alustuseks kontrolli ära kas vool makini tuleb... kui ei tule siis otsi välja miks ei tule... kui tuleb, siis proovi mõne sõbra makki autosse... oma makki sõbra autosse.
minu arust oleks vaja seda alguses enne postitamist teha... :roll:
Carl
Huviline

Postitus Postitas Carl »

Point oli muidu selles, et kas kellelgi on testerit millega saaks kontrollida kas vool jõuab makini.
Aga tähenärijad jõudsid juba targutama hakata ja sellega asi piirduski.
See selleks, aga vea ma leidsin üles.
PS. Viga oli siis selles, et esi udutulede juurde tulev juhe oli katki läinud ja sealt siis niiskus mingi lühise tekitanud.
Teema võib siis lukku panna.
Vasta