K:V8 käivitumine
K:V8 käivitumine
Selline küsimus V8 omanikele: kas käivitades kargab mootor kohe tööle või tahab asi mõne sekundilist "käiamist" saada?
Jah, vahel täitsa oli selline situatsioon minu viiekal, aga seda põhjustasid kaks viga:
1) plastmasslõdvik, mis jookseb õhulugejast mootorisse, oli altpoolt katki, mis omakorda viis aju avariireziimi.
2) aku oli suht "juust", kõigest 72Ah (originaalis peaks olema vähemalt 85Ah, peale aga panin 95Ah Bosch Silver aku (mahub täpselt istme alla ära ka))
Nüüd mõlemad vead likvideeritud ja selline sekundiline käiamine kadunud
1) plastmasslõdvik, mis jookseb õhulugejast mootorisse, oli altpoolt katki, mis omakorda viis aju avariireziimi.
2) aku oli suht "juust", kõigest 72Ah (originaalis peaks olema vähemalt 85Ah, peale aga panin 95Ah Bosch Silver aku (mahub täpselt istme alla ära ka))
Nüüd mõlemad vead likvideeritud ja selline sekundiline käiamine kadunud

Lõhnab nagu pinge kukkumise järele.Ragnar kirjutas:Ma ühes teemas mainisin, et annab vahel sellise ebamäärase "veateate" check control.
Seda teeb just siis kui kauem käima läheb. kui poolest pöördest läheb siis "viga" ei esine.
(Muud seost ma käivitamise ja Check-Controli vahel ei suuda näha).
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Check-Control ei ole veateade minuteada. Minu autol vahelduvad ka owners manual ja check control vaheldumisi, kui süüde sisse keerata. Kui mingi veateate viskab, siis on ka teatel + märk ees.priitv8 kirjutas:Lõhnab nagu pinge kukkumise järele.Ragnar kirjutas:Ma ühes teemas mainisin, et annab vahel sellise ebamäärase "veateate" check control.
Seda teeb just siis kui kauem käima läheb. kui poolest pöördest läheb siis "viga" ei esine.
(Muud seost ma käivitamise ja Check-Controli vahel ei suuda näha).
On ikka veateade ja tähendab seda, et kogu CC on välja lülitatud (loe kasutajajuhendit), st. andmeside CCM ja kombi vahel on häiritud. Nõrk aku võib seda vabalt põhjustada.Andrus_V kirjutas:Check-Control ei ole veateade minuteada. Minu autol vahelduvad ka owners manual ja check control vaheldumisi, kui süüde sisse keerata. Kui mingi veateate viskab, siis on ka teatel + märk ees.
Priit
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Käivitub mul see M60B30 koguaeg täpselt samamoodi - olenemata mootori jahutusvedeliku- või välistemperatuurist. Uue akuga vbolla starter teeb kiiremaid liigutusi, aga käivituse kestus on ikka samapikk( 1 sek umbes ). Poolest pöördest ei saa ju käima minnagi, sest see pole mingine lihtdiisel.
All good things come to those who wait.